Vuodevaatteet Done by deer

Done by Deer - pussilakanasetti Junior 100x140cm, 40x60cm

Varastossa

Hinta: 64,95 6495
Määrä: kpl
Done By Deer ÖKÖ-TEX sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu pussilakanasetti juniori koossa. Pussilakana suljetaan kätevästi ja huomaamattomasti piilotetulla vetoketjulla.
Pehmoisen unen maailma, jossa yhdistyvöt mukavuus ja käytännöllisyys! Done By Deer juniorikokoinen puuvilla pussilakanasetti on suunniteltu pienten unelmoijien tarpeisiin. Pussilakana on valmistettu laadukkaasta puuvillasta, ja se tarjoaa pehmeän syleilyn jokaiselle nukkujalle.

Pussilakana kätkee sisäänsä salaisuuden kätevän piilotetun vetoketjun muodossa – nukkumaan käydessä ei tarvitse huolehtia napeista tai raoista pursuilevista peitoista.

Pussilakanasetti saapuu kauniisen puuvillapussukkaan pakattuna, joka ei ole ainoastaan ympäristöystävällinen valinta, vaan myös monikäyttöinen! Pienen pussukan voi ottaa käyttöön lelujen säilytyksessä tai vaikkapa pienten vaatteiden kuljettamisessa. Kaksinkertainen ilo – kaunis ja kätevä lisävaruste yhdessä paketissa!

Tuo ripaus iloa ja käytännöllisyyttä lapsesi nukkumishetkiin tällä ihanalla puuvillaisella pussilakanasetillä. Pehmoisen unen ja järjestystä ylläpitävän pussukan yhdistelmä on täydellinen lahja pikkuisellesi.

Materiaali: 100% OEKO-TEX® ja GOTS® sertifioitu luomupuuvilla, piilotettu vetoketju

Pesuohje: konepesu 60°C, älä rumpukuivaa

Koko: Pussilakana 100 x 140 cm, tyynyliina 40 x 60 cm