Raskaustestit PUIKKO

Digital Raskaustesti One Step

Varastossa

Hinta: 12,90 1290
Määrä: kpl
Digital Raskaustesti One Step. One Step DIGITAL -raskaustesti antaa selkeän vahvistuksen tulokselle. Herkkyys 25 mIU/ml.
Digital Raskaustesti One Step - luotettava testitulos

One Step DIGITAL -raskaustesti antaa selkeän vahvistuksen tulokselle. Testin digitaaliseen näyttöön tulee jo raskauden alkuvaiheessa testattaessa luotettava ja selkeä tulos "YES" (raskaana) tai "No" (ei raskaana), joten sinun ei tarvitse tulkita viivoja.

Nopea ja helppokäyttöinen - Selkeä tulos
  • Selkeä - tuloksesta ei voi erehtyä
  • Helppo käyttää - kellosymboli osoittaa testin toimivuuden
  • Yli 99 % varmuus - jo kuukautisten oletetusta alkamispäivästä
  • Herkkyys 25 mIU/ml HCG:tä virtsassa

Tulos 3 minuutissa, jotkut tulokset saattavat tulla jo minuutissa.

Istukka alkaa tuottamaan HCG hormonia raskauden aikana, pian sen jälkeen, kun alkio on kiinnittynyt kohdun limakalvoon. Yleensä hCG voidaan havaita kotiraskaustestillä 7-10 päivää hedelmöittymisen jälkeen. Tämä testi pystyy havaitsemaan raskauden jo ensimmäisenä päivänä kuukautisten puuttumisen jälkeen. Mitä pidemmällä raskautta olet, sitä korkeampi HCG-pitoisuus virtsassasi on. HCG:n pitoisuus ei-raskaana olevilla naisilla on normaalisti 5,0 mIU/ml. Viimeisten jääneiden kuukautisten aikaan; virtsan HCG-tasot ovat noin 100 mlU/ml ja huipputasot 100 000 - 200 000 mlU/ml ensimmäisen raskauskolmanneksen lopussa.
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.