Raskaudenaikainen hoito

Diabetes testi DUS10, 2kpl

Varastossa

Hinta: 12,50 1250
Määrä: kpl
Testi raskausdiabeteksen selvittämiseen. Diabetes kotitesti, joka kertoo glukoositasosi. Testi selvittää mahdollisen diabetes -riskin joka on tärkeä tieto raskaana olevalle.
Testi joka mittaa glukoositasosi nopeasti ja luotettavasti


Diabetest testillä varmistat että glukoositasosi on normaali. Epänormaalitaso tarkoittaa monesti diabetestä tai muita terveysongelmia. Aikaisin havaittu alkava diabetes voidaan usein hoitaa vain muutamilla elämäntapamuutoksilla. Raskausaika on myös tärkeä tietää sairastaako diabetestä sillä sitä pystytään tarkkailemaan raskausaikana erilailla. Tutkimukset ovat osoittaneet että 30-50 % tautia sairastavista ei tiedä tästä. On siis hyvä testata säännöllisin väliajoin oma taso.

Jos testi havaitsee epänormaalintason, ota yhteyttä lääkäriin. Testi ei korvaa lääkärin tutkimusta ja laboratoriotestejä vaan on suuntaa antava ohjenuora.

Kuinka testi tehdään
Testi tehdään virtsasta ennen ruokailua tai 2 tuntia ruokailun jälkeen. Kasta testi sekunniksi virtsaan ja odota 30-60 sekunttia. Vertaa testitikun väriä paketin mukana tulevaan värikarttaan. Helppoa ja nopeata.

Testi mittaa virtsasta glukoosin ja ketoaineen määrän. 
Huomioithan että testi ei korvaa neuvoloissa tehtäviä raskausdiabetes testauksia.