Sisustustyynyt COTTON & SWEETS

Croissant tyyny / imetystyyny, Vanilla

Varastossa

Hinta: 79,90 7990
Määrä: kpl
Ainutlaatuisen pörröinen ja pehmeä, Croissantin muotoinen tyyny on täydellinen kumppani päiväunille, tueksi raskausmahalle, lukuhetkille, imetystyynynä ja lapsen istuintukena – monikäyttöinen ystävä arjen eri tilanteisiin.

Kyseessä tilaustuote, jonka toimitus on 7 arkipäivää.
Tervetuloa pehmoisen mukavuuden maailmaan Croissant-tyynyn kera! Tämä ainutlaatuinen, croissantin muotoinen tyyny on täydellinen kumppani päiväunille, tueksi raskausmahalle, lukuhetkille, imetystyynynä ja lapsen istuintukena – monikäyttöinen ystävä arjen eri tilanteisiin.

Valmistettu pehmeästä teddy boucle -kankaasta, Croissant-tyyny on poikkeuksellisen miellyttävä ja hellä ihoa vasten. Se tarjoaa ihanteellisen tuen kaiken kokoisille vyötäröille, olitpa sitten raskaana, rentoutumassa tai viettämässä laatuaikaa lapsesi kanssa. Tyyny tukee lempeästi äitiä ja vauvaa, tehden imetyksestä ja hoitohetkistä entistäkin mukavampia.

Croissant-tyyny on kevyt ja helppo kuljettaa mukanaan minne tahansa. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen kumppanin kaikkiin hoitotilanteisiin ja tarpeisiin. Se muuntautuu vaivatta tarpeidesi mukaan – tuki raskausmahalle, tukena lukuhetkillä, täydellinen imetystyyny ja lapsen istuintuki – tämä tyyny on monipuolinen ja käytännöllinen valinta jokaiselle äidille.

Anna Croissant-tyynyn olla lohtuna ja tukena arjessasi, tuoden samalla ripauksen pehmeää ylellisyyttä. Pehmeys, mukavuus ja monikäyttöisyys yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa tyynymuodossa, joka tekee jokaisesta hetkestä erityisen. Croissant-tyyny – täydellinen matkakumppani äitiyden ja perheen iloihin.

Koko: leveys 60 cm, korkeus 55 cm, syvyys 15 cm

Materiaali: kangas: 100 % puuvillaa, boucle 100% polyesteriä Täyte: polyesteri Kaikilla tämän tuotteen valmistukseen käytetyillä materiaaleilla on OEKO-TEX 100 seryifikaatti.

Toimitusaika: 7-10 arkipäivää