Raskaustestit PUIKKO CLEARBLUE

CLEARBLUE Double-Check and Date raskaustestipaketti

Varastossa

Hinta: 16,50
Määrä: kpl

Clearblue tuplaraskaustestipaketti, joka sisältää Clearblue digitaalisen raskaustestin viikkonäytöllä sekä Clearblue PLUS raskaustestipuikon. Loistava testipaketti kuukautiskierron päätteeksi.

 

Clearblue tuplatestipaketti, joka sisältää Clearblue digitaalisen raskaustestin viikkonäytöllä sekä Clearblue PLUS raskaustestipuikon.

Voit testata jo neljä päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää.

Perustuen laajoihin tutkimuksiin, Clearblue PLUS -raskaustesti on muotoiltu uudelleen vastaamaan naisten todellisia tarpeita. Se tarjoaa helpoimman mahdollisen testauskokemuksen ja tarkkuuden, jota voit odottaa Clearblue-tuotteelta - se on yhtä tarkka kuin lääkärin tekemä testi.

Clearbluen digitaalinen viikkonäytöllinen raskaustesti näyttää 99 % varmuudella oletko raskaana. Digitaalisesta näytöstä näet heti selkeästi sanallisen RASKAANA (Pregnant) tai EI RASKAANA (Not Pregnant) tuloksen. Tämän lisäksi testi näyttää myös raskausviikot näytölle,mikäli olet raskaana. Ei enää tarvitse arvailla eikä erehtymisen mahdollisuutta viivoista ole. Tiimalasisymboli ilmoittaa ennen tuloksentuloa näytöllä, että testi toimii niin kuin pitäisi.

Kuinka testit tehdään

Clearblue puikkoraskaustestit tehdään virtsaamalla testin imupintaan tai kastamalla imupinta virtsa-astiaan.

Testien ominaisuudet
  • Helppo ja nopea käyttää pitkän vartensa avulla
  • Testit on yksittäispakattuja
  • Valmistajan ilmoittama tarkkuus 99 %
  • Käyttöpäiväystä on 1,5-2 vuotta.
  • Testit ovat CE- ja FDA-merkittyjä.Pakkauksessa mukana: 1kpl Clearblue Plus raskaustesti ja 1kpl Clearblue digitaalisia viikkonäytöllisiä raskaustestejä.

Testin herkkyys: 25 mIU/ml hCG

Ohjeet netistä:
Clearblue viikkonäytöllinen raskaustesti

SUOMI

RUOTSI

Clearblue Plus raskaustesti

SUOMI
RUOTSIValmistaja: Clearblue

Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä -huomaamattomassa kirjelähetyksessä.