Raskaustestit PUIKKO CLEARBLUE

Raskaustestit Clearblue Double-Check and Date

Varastossa

Hinta: 19,90 1990
Määrä: kpl

Tiedostot

Clearblue Double-Check and Date - 2 kpl raskaustestipaketti.
Paketti sisältää Clearblue Plus 1 minuutin -raskaustestin ja viikkonäytöllisen Clearblue DIGITAL -raskaustestin.

Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä -huomaamattomassa kirjelähetyksessä.

Tuplapaketti Clearbluen raskaustestejä. Paketissa 1 kpl PLUS-raskaustesti ja 1 kpl Clearblue DIGITAL -raskaustesti, jossa viikkonäyttö. Voit testata jo neljä päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää.

Clearblue DIGITAL -raskaustesti, jossa on viikkonäyttö, antaa tarkan ja selkeän tuloksen jo raskauden alkuvaiheessa. Testin digitaaliseen näyttöön tulee "Pregnant" (raskaana) tai "Not Pregnant" (ei raskaana) -tulos ilman viivojen tulkintaa. Jos olet raskaana, testi ilmoittaa myös, kuinka monta viikkoa hedelmöitymisestä on kulunut.

Clearblue Plus -raskaustesti on uudelleenmuotoiltu vastaamaan naisten tarpeita. Se tarjoaa erittäin tarkan tuloksen, joka vastaa lääkärin tekemää testiä.

Testit ovat helppoja ja nopeita käyttää pitkän varren ansiosta. Ne ovat yksittäispakattuja ja valmistajan ilmoittama tarkkuus on 99%. Testit ovat CE- ja FDA-merkittyjä ja niiden käyttöaika on 1,5-2 vuotta.

Pakkauksessa mukana: 1kpl Clearblue Plus raskaustesti ja 1kpl Clearblue digitaalisia viikkonäytöllisiä raskaustestejä.

Testin herkkyys: 25 mIU/ml hCG
 
Pidä salaisuutesi varjeltuna! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.