Potta ja kuivaksiopetteluhousut

Buubla matkapotta, snow white

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl
UUTTA SUOMESTA! Taittuva Buubla-matkapotta kulkee helposti mukanasi lomamatkalle, shoppailemaan, ystävien luokse, ravintolaan - kaikkialle minne sinä ja taaperosi menette!
UUTTA SUOMESTA! Buubla-matkapotta kulkee helposti mukanasi lomamatkalle, shoppailemaan, ystävien luokse, ravintolaan - kaikkialle minne sinä ja taaperosi menette!

Buubla-matkapotta toimii täysin normaalin potan tavoin, erikoisuutena Buubla potassa on, että saat sen taitettua helposti pieneen kasaan. Potan istuinosat ovat kovaa PP-muovia ja keskeltä pehmeää TPE-muovia. Potta on tukeva ja turvallinen lapsellesi istua. Potta soveltuu täydellisesti matkustamiseen ja liikkeellä oloon, sillä potta puristuu uniikilla tavalla pieneen tilaan ja mahtu käsilaukkuun ja vaunujen alle.

Lisävarusteena myydään Buubla-matkapotan vedenpitävä ja tyylikäs Buubla-laukku. Potan voi kätevästi laittaa Buubla-laukkuun potan mukana tulevalla tarranauhalla. Käytön jälkeen pese potta ja voit sen ilman kuivausta laittaa Buubla-laukkuun, se on vedenkestävä. Osta Buubla-laukku täältä.Buubla-potan mitat (aukinaisena): 264x212x135mm.

Paino: 370g.

Potta on valmistettu Suomessa.