Buddy imetystyyny / vartalotyyny äidille

Hinta: 82,90

Valitse
Määrä: kpl
Buddy imetystyyny ja tukityyny on monikäyttöinen tyyny koko perheelle, ennen kaikkea tulevalle äidille ja vauvalle. Tyyny on todella pitkä (170cm) ja muhkea, sekä todella miellyttävän tuntuinen.
Buddy imetystyyny ja tukityyny odottavalle äidille

Buddy on enemmän kuin vain imetystyyny; se on tukesi raskauden matkalla. Buddy tarjoaa syleilyn kasvavalle raskausvatsalle, tukien sitä lempeästi niin unen aikana kuin päiväsaikaankin sohvalla lepäillessä. Sen 10 cm lisäpituus verrattuna perinteisiin malleihin varmistaa entistäkin paremman tuen ja mukavuuden.

Fysioterapeuttien suosittelema, Buddy tyyny antaa optimaalisen tuen selkärangalle, auttaen äitiä löytämään ergonomisemman ja miellyttävämmän asennon istuessaan tai maatessaan. Ja kun imetysaika koittaa, Buddy muuntautuu nopeasti luotettavaksi tukityynystä, varmistaen sekä äidin että vauvan mukavuuden ja oikean asennon ruokailun aikana.

Pesu ei ole koskaan ollut helpompaa - Buddy on konepestävä 40 asteessa ja sopii myös kuivausrumpuun alhaisella lämmöllä.

Valitse Buddy ja anna sen tuoda ripaus mukavuutta ja turvaa odotusaikaan ja sen yli. Se on enemmän kuin vain tyyny - se on kumppanisi raskauden matkalla.

Materiaalit: Kangas: 95% orgaanista puuvillaa & 5% elastaania. Täyte: polystyreeni mikrohiutaleet (polystyreeni on kierrätyskelpoista muovia)
Mitat: Pituus 170 cm
Sertifikaatit: GOTS, OEKO-TEX®