BOLA - käsikehikko 20mm, musta

Hinta: 28,90

Valitse

Määrä: kpl
Bola koru on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa ja myöhemmin kohdun ulkopuolella.


BOLA -Meksikolainen Musiikkikoru

Kaunis ja erilainen bola-koru jossa hopeoitu käsikuviollinen kehikko jonka sisälle voit valita haluamasi värisen bola-pallon jossa kaunis ääni. Bola pallo napsahtaa hyvin ja tiiviisti paikoilleen käsien väliin.

Meksikolainen bola on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni, jonka päällä pikkuruinen pallo tanssii pitäen erityistä, hienoa hiljaista ääntä odottavan äidin liikkuessa. Korua pidetään roikkumassa vatsan päällä ja jo 20:nen raskausviikon jälkeen lapsi voi kuulla ja tunnistaa äänen. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa raskauden aikana. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä. Toimii siis myös imetyskoruna -lapsen ja äidin yhteisiin hetkiin.

Paketissa saat mukana

Bola riipuksen mustalla pitkällä riipusnauhalla sekä kauniin kortin, jossa korun esittely ja käyttöohjeet suomeksi ja englanniksi.

Upea lahja odottavalle äidille tai itsellesi