Vauvan ihonhoito

Biosolis - Aurinkosuojasuihke lapsille SPF 50+ 100ml

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl
Suojaa pienen aarteesi auringon säteiltä. Aurinkovoide on rakkauden osoitus ihollekin!
Aurinko on iloinen asia ja lapset rakastavat sen lämpöä ja valoa, mutta meidän on muistettava suojata heidän herkkä ihoansa sen haitallisilta vaikutuksilta. Siksi Biosolis on kehittänyt korkealla SPF50 suojakertoimella varustetun aurinkosuihkeen, joka on erittäin helppo käyttää ja imeytyy nopeasti ihoon jättämättä sitä tahmeaksi.

Biosolis aurinkosuihke sisältää ihoa hoitavaa aloe veraa ja karajaöljyä, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Fysikaalinen aurinkosuoja suojaa ihoa välittömästi levityksen jälkeen titaani- ja sinkkidioksidin avulla, joten voit olla varma, että lapsesi iho on suojattu tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä.

Käytä aurinkorasvaa runsaasti ja varmista, että olet suihkuttanut sitä kauttaaltaan lapsesi iholle ennen auringolle altistumista. Muista lisätä aurinkovoide uudelleen noin tunnin välein auringossa oleillessa ja aina uinnin jälkeen. Näin varmistat, että lapsesi iho on suojattu tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Ja kun aurinkoinen päivä on ohi, muista pestä aurinkovoide pois iholta öljypohjaisella pesuaineella. Tämä varmistaa, että iho on puhtaan ja raikkaan tuntuinen.

Anna lapsesi nauttia aurinkoisesta päivästä huoletta tällä ihoa hellivällä ja tehokkaalla aurinkosuihkeella!

INC: Caprylic/capric triglyceride, Sesamum indicum (sesame) seed oil*, Zinc oxide, Dicaprylyl carbonate, Titanium dioxide, Aluminum hydroxide, Polyglyceryl-2, dipolyhydroxystearate, Polyhydroxystearic acid, Stearic acid, Polyglyceryl -3 diisostearate, Aqua, Propanediol, Hydrogenated Coconut Oil**, Parfum (fragrance), Pongamia pinnata seed extract, Cocos Nucifera Oil *, Bisabolol*, Tocopherol. *Ingredients from Organic Farming / **Made using organic ingredients
100% of the total ingredients are from natural origin
21.19% of the total ingredients are from organic farming