Bibs Supreme vauvan tutti 0-18kk (musta)

Hinta: 4,90

Valitse

Määrä: kpl
BIBS SUPREME tutti - uusi malli. BIBS Supreme tutissa on venttiili, jonka avulla ilma poistuu tutin sisältä. Kun ilma poistuu tutin sisältä, vähenee paine lapsen kitalaessa ja ikenissä.
BIBS Supreme tutissa on venttiili, jonka avulla ilma poistuu tutin sisältä. Kun ilma poistuu tutin sisältä, vähenee paine lapsen kitalaessa ja ikenissä.

BIBS tutti on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja lohduttamaan vauvaa.

Bibs tutti valmistetaan luonnollisesta lateksista, 100% luonnonmateriaalista. Luonnollinen lateksi on samalla kestävä, samettisen pehmeä ja joustava.

Suojus on valmistettu polypropeenista (PP), joka on kestävä ja kevyt muovimateriaali. Se on varovasti ulospäin kaareva ja estää näin vauvan ihon ärsytystä. Se on varustettu imareiíllä.

BIBS tuttikoot: vastasyntynyt 0-6 kuukautta ja 6-18 kuukautta

Materiaali: tuttiosan materiaali: 100% lateksi / luonnonkumi ja suojamateriaali: polypropyleeni (PP). BPA- ja PVC-vapaa.

Turvallisuus: täyttää eurooppalaisen standardin: EN 1400 + A1.

Pesuohje: Steriloi tuttia ennen ensimmäistä kertaa 5 minuutin ajan kiehuvassa vedessä. Sterilonnin jälkeen purista tutin sisään mennyt vesi tutin jäähdyttyä. Tee tämä toimenpide aina steriloinnin jälkeen. HUOM! luonnonkumi ei kestä mikrosterilointia.