Rintapumput

Beurer - sähkökäyttöinen rintapumppu

Varastossa

Hinta: 105,90 10590
Määrä: kpl
Beurer sähkökäyttöinen rintapumppu on täydellinen valinta silloin, kun haluat tyhjentää rintasi hellävaraisesti, erityisesti silloin kun rinnanpäät ovat arat tai et itse ole paikalla vauvan ruokinta-aikana.
Helppokäyttöinen ja hellävarainen Beurer BY40 sähkökäyttöinen rintapumppu. Sähkökäyttöinen rintapumppu on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja antamaan sinulle vapauden hoitaa vauvasi tarpeita hellävaraisesti, milloin ja missä tahansa.
Beurer sähkökäyttöinen rintapumppu on täydellinen valinta silloin, kun haluat tyhjentää rintasi hellävaraisesti, erityisesti silloin kun rinnanpäät ovat arat tai et itse ole paikalla vauvan ruokinta-aikana. Sen avulla voit säilyttää maidon kätevästi ja tarjota parasta ravintoa pienokaisellesi myös poissaollessasi.

Pakkaukseen kuuluu yksi pullo ja korkki, sekä kaksi adapteria (Avent ja NUK -pulloille), jotta voit valita itsellesi sopivimman tavan säilöä arvokasta äidinmaitoasi. Mukana tuleva silikonityyny tekee käytöstä erityisen hellävaraista ja miellyttävää.

Teknisesti Beurer sähkökäyttöinen rintapumppu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet: 10 eri stimulointi- ja pumppausasetusta, muistitoiminnon, selkeän ja valaistun näytön sekä käyttöajan näytön. Voit käyttää laitetta paristoilla tai verkkovirralla, ja se ilmoittaa pariston vaihdon tarpeesta, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Beurer sähkökäyttöinen rintapumppu on myös helposti puhdistettava ja desinfioitava, ja se on lääkinnällinen laite varmistaen turvallisuutesi ja vauvasi hyvinvoinnin. Takuu kruunaa tämän monipuolisen rintapumpun, antaen sinulle mielenrauhaa ja luottamusta tuotteen laatuun.

Tee äitiydestäsi entistäkin sulavampaa Beurer sähkökäyttöisellä rintapumpulla – antaudu hellävaraisuudelle ja vapaudelle, jonka se tuo elämääsi.