Lämpöpussit BABY´S ONLY

Baby’s Only - ympärivuotinen lämpöpussi, classic sand

Varastossa

Hinta: 79,95 7995
Määrä: kpl

Baby´s Only lämpöpussi on arjenhelpottaja. Lämpöpussi soveltuu ympärivuotiseen käyttöön muunneltavuutensa ansiosta. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti, vaan voit laittaa vauva lämpöpussiin päivävaatteilla. Vauva pysyy pussissa lämpöisenä kaupassa, kylässä ja muilla arjen riennoilla.

Baby's Onlyn ympärivuotinen lämpöpussi

Suloinen neulottu lämpöpussi on suunniteltu pitämään pienokaisesi lämpimänä kaikissa tilanteissa, oli sitten kesä tai talvi.

Baby´s Only lämpöpussi pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä. Lämpöpussi tuo lämpöä ja pehmeyttä niin turvakaukaloon kuin vaunuihin ja rattaisiin.

Baby's Only lämpöpussi sopii täydellisesti kaikkiin tunnettuihin autonistuimiin, mukaan lukien suosittu Maxi-Cosi. Sen avulla voit taata lapsellesi mukavuuden ja lämmön matkan aikana. Riippumatta siitä, käytätkö 5-pisteturvavöitä vai 3-pisteturvavöitä, tämä lämpöpussi istuu täydellisesti ja tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta pienokaisellesi. Se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja vaunuihin.

Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä, sillä vauvan saa paremmin sidottua turvavöihin kun paksut ulkovaatteet eivät ole tiellä. Kun auto lämpiää, lämpöpussin etupuolen voi avata kokonaan tai vain raottaa. Kauppareissulla raota vain etupuolta niin vauvan ei tule liian kuuma.

Lämpöpussin sisä- ja takavuori ovat pehmeitä ja lisäävät lämpöä sekä mukavuutta. Kun ilma viilenee, voit helposti nostaa pussin yläosan muodostaen ikään kuin pienen hupun, joka antaa lisäsuojaa vauvallesi.

Baby's Only lämpöpussi on suunniteltu sopimaan ryhmän 0+ turvaistuimiin, joissa painoraja on 0-13 kg tai ikäraja on noin +/-12 kuukautta. Voit siis nauttia tästä käytännöllisestä ja tyylikkäästä lämpöpussista vauvasi kanssa aina ensimmäisistä matkoista alkaen.

Ja muistathan, että Baby's Only lämpöpussi on saanut tunnustusta - se on nimetty Kind & Jugendin Innovation Award 2023 -ehdokkaaksi! Tämä osoittaa sen innovatiivisuuden ja käyttäjäystävällisyyden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pienokaisesi tarpeisiin.

Sopii käytettäväksi niin syksyllä, talvella kuin keväälläkin! Mahtava Suomen kesän viileisiin iltoihin.

Vinkki! Merinovillaiset vaatteet soveltuvat pussin sisälle loistavasti -laita vain pipo ja tumput vauvalle ja vauva on valmis liikenteeseen.

Pussin koko: 86x38 cm, sileäneulos

Pesuohje: konepesu 30 astetta

Materiaali: Ulkopuoli; 50% puuvilla, 50% akryyli. Sisäpuoli; 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä.