Vauvan sitterit BABY BJÖRN

BabyBjörn - Sitteri Balance Bliss - Cotton Old Rose

Varastossa

Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
BabyBjörn Bliss sitteri vauvalle. Puuvillainen kangas päällinen, jonka voi helposti irroittaa ja konepestä. BabyBjörn Bliss sitterissä on kolme käyttöasentoa sekä kasausasento kuljetusta ja säilömistä varten.
BabyBjörn Bliss sitteri on ergonominen sitteri, joka antaa hyvän tuen vauvallesi. Sitteri sopii käytettäväksi vastasyntyneestä aina 13 kg asti.  Bliss sitterissä on puuvillainen pehmeä päällipinta, joka on ylellisen kaunis ja helppo pitää puhtaana. Sitterin tärkein ominaisuus on puhtaanapito, sillä sitteriä monesti käytetään myös ruokkaillessa. Bliss mallin sitteristä saat kankaan helposti vedettyä pois pesua varten.

BabyBjörn Bliss sitterissä on kolme käyttöasentoa sekä kasausasento. Alinta asentoa suositellaan vastasyntyneelle. Puolimakaavaa ja pystyintä asentoa suositellaan, kun lapsi pystyy pitämään selkänsä suorassa ja kannattelemaan itse päätään.

Bliss sitterin lapsi saa itse keinumaan. Tämä on lasta innostava ominaisuus, kun hän sen itse keksii ja huomaa liikkeensä aiheuttaman keinumisen. Sitterin keinuminen kehittää lapsen motoriikkaa ja tasapainoa jo vauvasta lähtien.

Sitterissä on kangasistuin, joka myötäilee vauvan kehoa ja jakaa painon tasaisesti. Tämä tukee vauvaa hyvin ja se on tärkeää varsinkin pienten ja vielä kehittymättömien lihasten kanssa.Kun tuotetta käytetään sitteriä valjaiden kanssa, enimmäispaino on eurooppalaisen EN12790:2009-turvastandardin mukaisesti 9 kg. Kun tuotetta käytetään tuolina ilman valjaita, enimmäispaino on 13 kg.

Materiaali: Lapsiystävällinen puuvilla (OEKO-TEX 100) päällinen. Bliss -sarjan sittereissä on harmaa runko.

Käyttöikä: Pitkä käyttöaika - vastasyntyneestä (3,5 kg) jopa 2 vuotiaalle saakka.

Pesuohje: Kangasosa on helppo irrottaa ja se on pestävissä 40˚C.

Muita ominaisuuksia: Taitettavissa kasaan säilytystä tai kuljetusta varten