Odottava äidin paketti 100B

Hinta: 93,50

Ultraäänigeeli pullo 250 ml
Gender Maker testi -Tyttö vai Poika ?
Angelsounds kotidoppler JPD-100B

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kotidoppler - vauvan sydänäänilaite antaa odottavalle äidille mielenrauhan ja auttaa seuraamaan vauvan terveyttä raskauden aikana. Näet näytöltä sydämensykkeen numeroina. Kapea lähetin helpottaa sikiön sykkeen löytämisessä. Paketissa mukana kotidoppler, ultraäänigeeli ja Gender Maker vauvan sukupuolitesti.

Toimitamme tuotteen heti - doppler saapuu sinulle jo muutamassa arkipäivässä!
Kotidoppler Angelsounds JPD-100B ja ultraäänigeeli 250ml ja Gender Maker vauvan sukupuolitesti

Tervetuloa maailmaan, pienokainen! Kotidopplerimme avulla voit nyt kuunnella rakkaan vauvasi sydämen lyönnit turvallisesti ja helposti omassa kodissasi - samaan tapaan kuin neuvolassa. Laitteen avulla voit kuulla vatsanpeitteidesi lävitse vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 10-12 lähtien. Näet näytöltä sydämensykkeen numeroina ja kapea lähetin osa helpottaa sikiön sykkeen löytämisessä aikaisessakin raskauden vaiheessa.

Kotidoppler laite on suunniteltu erityisesti vanhemmille, jotka haluavat tuntea läheisyyttä ja yhteyttä vauvaansa jo ennen synnytystä. Kotidopplerimme on käyttövalmis heti paketista otettuasi ja sen käyttö on helppoa ja turvallista. Sen ergonominen muotoilu on miellyttävä käytössä, eikä se aiheuta vauvallesi mitään haittaa.  Kotidopplerimme on myös erittäin herkkä, joten voit kuulla sydämen lyönnit selvästi ja tarkasti. Se on täydellinen valinta kaikille odottaville vanhemmille, jotka haluavat nauttia jokaisesta hetkestä yhdessä vauvansa kanssa.

Vauvan sydämen sykkeet voidaan yleensä kuulla vauvan sydänäänilaitteella noin 10-12 raskausviikolla. On tärkeätä huomioida, että jokaisen raskauden edetessä sydämen syke voi vaihdella ja olla erilainen eri aikoina. Yleensä vauvan syke vaihtelee välillä 120-160 lyöntiä minuutissa, mutta syke voi olla hitaampi tai nopeampi tiettyinä aikoina.

On myös tärkeää muistaa, että kotidoppler laite ei korvaa lääkäreiden ja koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten tekemiä tutkimuksia.

Osta kotidopplerimme jo tänään ja aloita matka kohti rakkaan lapsesi terveyden seuraamista ja läheisyyden tunnetta jo ennen synnytystä!

Dopplerin mukana myös Gender Maker vauvan sukupuolitesti. Testi on hauska ja leikkimielinen tapa selvittää odotatko tyttö vai poika vauvaa. Testi selvittää vauvasi sukupuolen jo raskausviikolla 6. Vinkki! Hauska ohjelmanumero BabyShower juhliin.

Paketti sisältää: Angelsounds JPD-100B doppler, paristo ja käyttöohjeet sekä ultraäänigeeli 250ml ja Gender Maker vauvan sukupuolitesti.

Huomioitavaa! Suosittelemme ultraäänigeeliä käytettäväksi laitteen kanssa. Geeli parantaa kaikua dopplerille, joten kuulet sykkeet kuuluvammin, selkeämmin ja aikaisemmin. Mikäli et saa laitteella ääntä heti kuuluviin, vaihda paristo ja kokeile uudelleen.

Takuuaika: 6kk

Turvallisuus: CE-merkitty ja ISO-hyväksytty