Lämpöpussit 7AM ENFANT

7AM Enfant - Benjipod lämpöpussi, Copenhagen

Varastossa

Hinta: 119,90 11990
Määrä: kpl
Kun haluat varmistaa pikkuisellesi parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden kylmillä päivillä, valitse BenjiPOD lämpöpussi, joka muuntautuu myös käteväksi jalkapeitteeksi rattaisiin. BenjiPOD on täydellinen valinta pienellesi seikkailulle läpi vauvavuoden!
7AM Enfant Benjipod lämpöpussi, Copenhagen

Kun kylmä sää hiipii ja haluat varmistaa pikkuisellesi mukavan ja lämpimän matkan, BenjiPOD vauvan lämpöpussi on täydellinen valinta. Tämä ihanan pehmeä ja eristetty vauvan lämpöpussi ja jalkapeite vaunuihin on suunniteltu tarjoamaan kaiken mitä tarvitset kylmillä päivillä.

BenjiPOD ei ole vain tavallinen lämpöpussi - se on mukava, vetoketjullinen lämpöpussi, joka pitää lapsesi suojattuna kaikissa turvakaukaloissa, vaunuissa, rattaissa tai auton istuimissa. Ei enää palelevia pieniä jalkoja tai käsivarsia - BenjiPOD lämpöpussin avulla pikkuisesi voi nauttia vaunulenkeistä myös pakkaspäivinä.

Lämpöpussin pehmeä sherpa-päällinen on niin ihanan mukava, että se jopa irtoaa ja toimii erillisenä jalkapeittona rattaissa. Ja mikä parasta, voit olla hyvällä omallatunnolla, sillä BenjiPOD on täysin vegaaninen, eikä siinä ole käytetty eläintuotteita.

BenjiPODissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten liukumista estävä, irrotettava takapaneeli, joka tekee lämpöpussin asentamisesta helppoa ja varmistaa, ettei ylimääräistä kangasta jää vauvan ja turvavaljaiden väliin. Muunnettavissa oleva huppu, jossa on suojaava kaulus, sekä kaksinkertainen vuorattu huppu, pitävät lapsesi suojassa ja lämpimänä kovallakin viimalla.

BenjiPOD lämpöpussin 3000 mm:n ulkokuori on vettä hylkivä, ja polyeristeinen rakenne yhdessä sherpa- ja muhkeiden vuorausten kanssa pitävät kylmän ilman tehokkaasti loitolla. Ja mikä parasta, jos se likaantuu, voit vain heittää sen koneeseen - se on konepestävä ja kuivattava.

Koko:0-12kk ikäiselle vauvalle. Lämpöpussi sopii käytettäväksi kaikkien turvakaukaloiden kanssa.

Pesuohje: hienopesu 40 asteessa.