Ruokailuhetkiin

2 in 1 Steriloija ja pullonlämmitin VITA | NENO

Varastossa

Hinta: 62,90 6290
Määrä: kpl

Neno Vita sterilointi- ja pullonlämmityslaite. Neno Vitassa yhdistyvät 4 eri toimintoa: sterilointi, aterioiden ja maidon lämmitys, niiden uudelleenlämmitys sekä sulatus.

Neno Vitassa yhdistyvät 4 eri toimintoa: sterilointi, aterioiden ja maidon lämmitys, niiden uudelleenlämmitys sekä sulatus.

Neno Vita on varustettu sterilointitoiminnolla, jonka avulla voit pitää pullot, purulelut tai tutit puhtaina. Laitteessa on maidonlämmitystoiminto, jonka avulla voit lämmittää maidon nopeasti ja helposti vauvallesi. Sinun tarvitsee valita vain oikea lämpötila asetuksista ja aloittaa maidon lämmitys.

Nopea sterilointi
Laite lämmittää ensin veden 100°C:een ja steriloi sitten pullot vain 10 minuutissa ja valmistelee ne käyttöön.

Aterioiden sulatus ja nopea uudelleenlämmitys
Sisäänrakennetun sulatustoiminnon ansiosta voit sulattaa valmiiden ruokien ja keittojen lisäksi myös kovat ainekset, kuten hedelmät, vihannekset ja muut. Sinun tarvitsee vain laittaa pakasteet astiaan ja valita sulatusvaihtoehto näyttöpaneelista.

Yövalaisin
Neno Vitassa on sisäänrakennettu yövalaisin, jonka avulla voit käyttää sitä milloin tahansa. Lamppu on asennettu sterilointilaitteen sisään ja valaisee kevyesti laitteen kannen.

Kosketusnäyttö
Neno Vita sterilointilaite on varustettu näyttöpaneelilla, jonka avulla voit sujuvasti navigoida laitteessa ja valita sopivat asetukset mieltymystesi mukaan. Laitteessa on sisäänrakennettu selkeä näyttö, mikä tekee laitteen käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Tilaa säästävä
Neno Vitassa yhdistyvät 4 toimintoa: sterilointi, aterioiden ja maidon lämmitys, niiden uudelleenlämmitys sekä sulatus. Yhdistettynä yhteen laitteeseen, kaikki nämä toiminnot takaavat käyttömukavuuden ja säästävät keittiöstä tilaa.