Yövalot ja White Noise ZAZU

Zazu - Otto the Otter - projektoriyövalo äänillä

Varastossa

Hinta: 63,90 6390
Määrä: kpl
Muuta lapsesi huone lumoavaksi vedenalaiseksi maailmaksi upealla meriprojektorilla.
Otto -saukko - valtameriprojektori liikkuvalla heijastuksella ja rauhoittavilla melodioilla

Muuta lapsesi huone lumoavaksi vedenalaiseksi maailmaksi upealla meriprojektorilla. Se muuttaa huoneen eläväksi vesimaisemaksi, jossa aallot liikkuvat ja kalat uivat ympäriinsä samalla kun rauhoittavat valtameren äänet luovat rauhallisen tunnelman.

Anna lapsellesi mahdollisuus matkustaa mielikuvitukselliseen ja rauhoittavaan maailmaan ennen nukkumaanmenoa. Meriprojektorimme auttaa luomaan rutiinin, joka auttaa lastasi rentoutumaan ja nukahtamaan helpommin.

Meriprojektorimme sisältää kolmen vaiheen uniohjelman, joka on suunniteltu auttamaan lastasi nukahtamaan vaivattomasti. Vaihe 1 esittää animoituja aaltoja ja uivia kaloja, jotka yhdistyvät rauhoittaviin valtameren ääniin. Kun lapsesi alkaa väsyä, siirrymme vaiheeseen 2, joka laskee animaation tasoa, jolloin kalat ja aallot vähenevät, ja projektorin kirkkaus himmenee. Lopuksi vaiheessa 3, lapsesi vaipuu rauhalliseen uneen, kun projektori näyttää liikkumattomia aaltoja, himmenevän valaistuksen ilman ääniä.

Meriprojektorimme sisältää myös kolme erilaista rauhoittavaa melodiaa: valtameren äänet, sydämen syke ja unilaulun. Lisäksi Cry-itkusensori varmistaa, että projektori käynnistyy automaattisesti, jos lapsesi herää ja kaipaa tuttua ympäristöä.

Meriprojektorimme toimii kolmella AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen), joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Tilaa omaksesi, ja anna lapsesi sukeltaa rauhalliseen maailmaan ennen nukkumaanmenoa!