ZAZU - yövalo ja nukkumisharjoittelija - DAVY koira

Hinta: 59,90

Valitse

Määrä: kpl

Yövalo ja nukkumisharjoittelija lapselle, joka opastaa lasta menemään ja nousemaan sängystä oikeaan aikaan. Näyttö, joka vaihtaa väriä vuorokausirytmin hahmottamiseksi.

Opettele lapsesi kanssa milloin nukutaan ja milloin saa herätä

Lapset ovat tunnettuja yöheräilijöitä ja aamuvirkkuja. Nämä ovat tyypillisimmät lapsen nukkumisongelmat vanhemmilla. Vanhemmat itse väsyvät ja ennenkaikkea ovat huolissaan siitä saako lapsi tarpeeksi yöunta.

On monia asioita joita vanhemmat voivat tehdä opettaakseen lapsensa nukkumaan pitempään tai pysymään sängyssään ja lepäämään.

Davy koira on oiva apu vuorokausirytmin ylläpitämiseen. Se auttaa lasta hahmottamaan, milloin on aika nousta ja miten kauan vielä pitäisi nukkua.

Davy avaa ja sulkee silmänsä tiettyinä aikoina osoittaakseen lapselle, koska pitää nukkua ja koska voi herätä. Digitaalinen, väriä vaihtava näyttö auttaa sopivan vuorokausirytmin löytämisessä.

Valitse kolmesta herätysäänestä mieluisin. Voit myös kytkeä herätysäänen kokonaan pois. Davy toimii myös yövalona. Ajastimen valon saa säädettyä 5-60 minuutiksi. Mukana AC/DC-adapteri. Davyä voi käyttää myös päiväunille mentäessä.
 

  • punainen näyttö = aika nukkua
  • oranssi näyttö = puoli tuntia herätykseen
  • vihreä näyttö = aika herätä!

 

Tutustu tuotteen tuotevideoon ja ihastu!