VIRTSATIEINFEKTIO kotitesti

YESNO virtsatieinfektiotesti

Varastossa

Hinta: 12,50
Määrä: kpl
Luotettava kotitesti, joka havaitsee virtsatietulehduksen.


Kärsitkö virtsatietulehduksesta? Helpon YESNO kotitestin avulla saat vastauksen parissa minuutissa. Voit tehdä testin helposti kotona virtsanäytteen avulla, ja saat vastauksen muutamassa minuutissa.

Virtsarakkotulehdukset ovat hengitystieinfektioiden jälkeen toiseksi yleisimpiä infektiota Suomessa. Virtsarakkotulehdus syntyy tavallisesti siten, että taudinaiheuttamiskykyisiä bakteereita pääsee nousemaan omasta suolistosta, välilihasta tai nivuksista virtsaputkea myöten virtsarakkoon. Joillakin naisilla virtsatietulehdukset ovat seurausta yhdynnöistä, mutta silloinkin infektion aiheuttavat useimmiten omat bakteerit.

Raskaana olevilla oireeton bakteerivirtsaisuus lisää munuaistason virtsatietulehduksen ja myös ennenaikaisen synnytyksen vaaraa. Siksi kaikilta raskaana olevilta on aina tärkeä tutkia virtsa alkuraskauden aikana.

Kuinka testi tehdään

Virtsainfektiotestin teko on vaivatonta. Voit tehdä testin helposti kotona virtsanäytteen avulla kastamalla testitikun aamuvirtsaan. Voit lukea testituloksen 60 sekunnin kuluttua. Testi mittaa virtsasta  proteiineja, nitriittiä ja/tai leukosyyttejä. Värikartasta näet tarkoittaako saatu tulos negatiivista vai positiivista.


YESNO kotitesti
mittaa virtsassa olevia proteiineja, nitriittiä ja/tai leukosyyttejä.

Pakkaus sisältää: 2kpl virtsatieinfektiotesti liuskoja sekä käyttöohjeet joissa värikartta.