Äidin ihonhoito & imetysteet

WELEDA koivu selluliittiöljy 100ml

Varastossa

Hinta: 26,90 2690
Määrä: kpl

Selluliittyöljy, joka tasoittaa ihoasi ja vähentää selluliitin ilmaantumista iholle.

Silottaa selluliittiä ja ennaltaehkäisee selluliitin muodostumista

Birch Cellulite Oil on innovatiivinen luonnonkosmetiikkatuote, joka parantaa ihon elastisuutta ja sileyttä. Koivunlehtiuutteen lisäksi myös rautamyrtti ja rosmariini vaikuttavat stimuloivasti edistäen ihon joustavuutta ja tasaisuutta. Selluliittiöljyn säännöllisellä käytöllä voidaan vaikuttaa selluliittiin huomattavin tuloksin ja se myös ennaltaehkäisee selluliitin muodostumista.

Miksi Weledan selluliittiöljy?

Tutkimukset osoittavat, että 28 päivän käytön jälkeen ihon elastisuus paranee 21,8 % ja ihosta tulee 20,7 % tasaisempi. Testissä luokiteltiin selluliitin määrä kliinisen arvioinnin perusteella asteikolla 0-4. Neljän viikon käytön jälkeen keskiarvo laski 3,5:stä 2,6:een. Reisien ympärysmitta oli testin alussa 55,5 cm ja 28 päivän käytön jälkeen se oli enää 51,55 cm.

Käyttö

Hiero öljyä reisille, lantiolle ja takamukselle. Öljy levitetään hieman kostealle iholle ja parhaan tuloksen aikaansaamiseksi suositellaan käytettäväksi hierontaharjaa. Käytetään kaksi kertaa päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä jatketaan kerran päivässä tuloksen ylläpitämiseksi. Koivu-selluliittiöljyn käyttö on vain yksi osa kokonaisvaltaista selluliitin hoitoa. Siihen kuuluu myös terveellinen ruokavalio sekä säännöllinen liikunta. Hoidon tukemiseksi suositellaan käytettäväksi myös Koivu-vartalonkuorintavoidetta.

 

Weledan perustivat hollantilainen lääkäri Ita Wegman ja tunnettu itävaltalainen filosofi Rudolf Steiner vuonna 1921. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Ainesosat: Aprikoosinkiviöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, aidot eteeriset öljyt, koivunlehtiuute, rautamyrttiuute, rosmariiniuute

Koko: 100 ml

Valmistusmaa: Saksa