Baby Shower -lahjat MAMAS & PAPAS

Welcome to the World Hamper lahjakori vauvalle, harmaa | MAMAS & PAPAS

Varastossa

Hinta: 198,90 19890
Määrä: kpl
Kaunis vaaleansävyinen, harmaa reunainen Mamas & Papas Welcome to the World lahjakori on täydellinen lahja lapsiperheeseen tai raskaana olevalle ystävälle.
Upea puinen lahjakori -korista ihana säilytyskori muistojen säilyttämiselle

Kaunis vaaleansävyinen Mamas & Papas Welcome to the World on täydellinen lahja lapsiperheeseen tai raskaana olevalle ystävälle. Kori on täynnä toinen toistaan ihanempia tarvikkeita 0-3kk vauvan hoitoon. Kori sisältää unipussin, yöpuvun, pehmeän tähti fleeceviltin  vaaleansävyisen huppupyyhkeen kylpyhetkiin, suloisen pupu pehmolelun, kauniin kehyksen eensimmäiselle kuvalle, unilelun rivulla sekä lastenhuoneeseen koristetähden. Kaikki nämä kerätty vaaleaan koriin, joka käytännöllinen säilytykseen tavaroille lastenhuoneessa.

Saaja ihastuu varmasti saadessaan upean paketin.

Täydellinen lahjakori sisältää:
unipussi
all-in-one yöpuku
tähti fleeceviltti 70x90 cm
huppupyyhe
pupu pehmolelu
kehys
uniriepu
koristetähti

Mitat: 53 x 24 x 39 cm Käärittynä lahjapaketissa: 60 x 57 x 43 cm

Materiaali: Fleece-peitto - 100% polyesterifleece-huopa - VAROITUS: PIDÄ POISSA TULESTA

Turvallisuus:  Makuupussi on tarkoitettu käytettäväksi vauvansängyssä; Älä käytä, jos lapsen pää pääsee niska-aukon läpi. Varmista, että niska- ja käsivarren aukot ovat kunnolla kiinni. Älä käytä, jos lapsi voi kiivetä itse pinnasänkystä.  Älä käytä yhdessä peiton kanssa. Ota huomioon huoneen lämpötila ja lapsen yöasu ettei lapselle tule liian kuuma. Ylikuumeneminen on vaarallista. Älä käytä unipussina jos siinä havaitset vaurioita. PIDÄ POISSA TULESTA.
Fleecepeitto, hupullinen kylpypyyhe, All-in-one yöpuku, kuvakehys, tähti koriste-esine: pidä poissa lasten ulottuvilta.Poista kaikki pakkaukset ja laput tuotteista ennen kuin annat lelut lapselle.

Pesuohje: Unipussi. fleece-huopa, pehmeä lelu-pupu ja lohduttava uniriepu - konepestävä 40 ° C: ssa Kaikki muut esineet - Pyyhi puhtaalla; pehmeä; kuiva kangas

Standardi: Lelut / savi: EN71