Vauvan sukupuolen paljastava savu/konfettitykki

Hinta: 7,50

Valitse

Määrä: kpl
Upea tapa paljastaa tulevan vauvan sukupuoli, vauvan sukupuolen paljastava savu / konfettitykki. Vieraat eivät pysty neutraalista tykistä päättelemään päällisinpuolin vauvan sukupuolta, ainoastaan tykin laukaisun jälkeen ilmestyvä sininen tai pinkki savu ja konfettisade kertoo vauvan sukupuolen vieraille.
Yllätä vieraasi tai tuleva äiti sukupuolen paljastavalla savu / konfettitykillä. Suunnitteletko Baby Shower juhlia ja haluat paljastaa vauvan sukupuolen juhlissa tyylikkäällä ja ikimuistoisella tavalla? Vaikka vauvan sukupuoli olisikin jo tiedossa, antaa savu / konfettitykki maagisen hetken juhliisi ohjelmanumerona. Värillistä savu ja konfettisadetta tullaan muistelemaan perheen, ystävien ja perheen kesken vielä myöhemminkin.

Konfettitykki on päällisinpuolin sukupuolineutraali väriltään. Tykistä ei vieraat pysty päättelemään sukupuolta. Sukupuolen paljastaa ainoastaan savun väri ja konfettisade, joka laukaistaan tykin suusta ilmoille. Tykissä on sininen tai vaaleanpunainen tarra josta pystyt tarkistamaan sisältääkö tykki sinisiä vai vaaleanpunaisia konfettejä ja savua. Poista tarra ennen kuin vieraasi saapuvat, jotta sukupuoli pysyy mysteerinä! Tarra on ainoastaan tilaajalle varmistus oikeasta tuotteesta.

VINKKI! Osta sekä vaaleanpunaisia että sinisiä konfetteja ja savua sisältävät tykit ja anna molemmat tykit rakenneultrassa ultraajalle. Pyydä ultraajaa ottamaan vanhemmilta piilossa tykkien tarrat pois ja merkkaamaan vaikka tussilla rasti tykkiin, joka sisältää sukupuolen värisiä konfetteja. Näin voit yllättää myös itsesi juhlissa tai vaikka vain kotona rakkaimpiesi kesken.

Pakkaus sisältää: 1 savu/konfetti-tykki, joka sisältää sinisiä tai vaaleanpunaisen konfettisateen.

Tykin koko: 30 x 4,5 cm

HUOM! Savu voi tahrata, joten laukaiskaa tykki ulkona - ei sisätiloissa.