Vauvan sukupuolen paljastava konfettitykki

Hinta: 7,50

Valitse

Määrä: kpl
Upea tapa paljastaa tulevan vauvan sukupuoli, vauvan sukupuolen paljastava konfettitykki. Vieraat eivät pysty kultaisesta tykistä päättelemään päällisinpuolin vauvan sukupuolta, ainoastaan tykin laukaisun jälkeen ilmestyvä sininen tai pinkki konfettisade kertoo vauvan sukupuolen vieraille.
Yllätä vieraasi tai tuleva äiti sukupuolen paljastavalla konfettitykillä. Suunnitteletko Baby Shower juhlia ja haluat paljastaa vauvan sukupuolen juhlissa tyylikkäällä ja ikimuistoisella tavalla? Vaikka vauvan sukupuoli olisikin jo tiedossa, antaa konfettitykki maagisen hetken juhliisi ohjelmanumerona. Konfettisadetta tullaan muistelemaan perheen, ystävien ja perheen kesken vielä myöhemminkin.

Konfettitykki on päällisinpuolin sukupuolineutraali, kultainen väriltään. Tykistä ei vieraat pysty päättelemään sukupuolta. Sukupuolen paljastaa ainoastaan konfettisade, joka laukaistaan tykin suusta ilmoille. Tykissä on sininen tai vaaleanpunainen tarra josta pystyt tarkistamaan sisältääkö tykki sinisiä vai vaaleanpunaisia konfettejä. Poista tarra ennen kuin vieraasi saapuvat, jotta sukupuoli pysyy mysteerinä! Tarra on ainoastaan tilaajalle varmistus oikeasta tuotteesta.

VINKKI! Osta sekä vaaleanpunaisia että sinisiä konfetteja sisältävät tykit ja anna molemmat tykit rakenneultrassa ultraajalle. Pyydä ultraajaa ottamaan vanhemmilta piilossa tykkien tarrat pois ja merkkaamaan vaikka tussilla rasti tykkiin, joka sisältää sukupuolen värisiä konfetteja. Näin voit yllättää myös itsesi juhlissa tai vaikka vain kotona rakkaimpiesi kesken.

Pakkaus sisältää: 1 konfetti-tykki, joka sisältää sinisiä tai vaaleanpunaisen konfettisateen.

Tykin koko: 30 x 4,5 cm