Ulkoleikit SwimFin

SwimFin - kelluke - vaaleanpunainen

Varastossa

Hinta: 39,00 3900
Määrä: kpl
SwimFin hainevä kelluke uinnin opetteluun ja tuomaan turvallisuutta lapsen vesileikkeihin uimahallissa tai rannalla.
 
SwimFin hainevä kelluke uinnin opetteluun ja tuomaan turvallisuutta lapsen vesileikkeihin uimahallissa tai rannalla.

SwimFin hain evän innovatiivinen ja ainutlaatuinen muotoilu varmistaa turvallisesti, että pikkuhain luottamus veteen elementtinä kasvaa nopeasti. SwimFin laitetaan lapsen yläselkään, jolloin se jättää kädet, jalat ja koko vartalon täysin vapaaksi liikkumaan vedessä. SwimFin auttaa uimaria omaksumaan luonnollisen uima-asennon joka auttaa valloittamaan vesielementin tuossa tuokiossa!

SwimFin sopii lapsille jotka opettelevat uimista, mutta se on myös käytännöllinen apuväline vanhemmille uimareille jotka harjoittelevat kaikkia neljää uintitekniikkaa. SwimFin sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille ja mukautuu kaikkiin kokoihin kahdella joustavalla koukku- ja silmukkahihna kiinnityksellä Turvallinen yli 18 kuukauden ikäisille (ei sallittu vauvoille) ja oikein kiinnitettäessä selkään, SwimFin ei luisu tai kallista uimareita eteen- tai taaksepäin.

SwimFinin ydinajatus on tämä: mitä enemmän se on upoksissa vedessä, sen enemmän se tukee lasta. Tarkoittaa sitä, että kun koko kelluke on pinnan alla, se antaa maksimaalisen tuen. Kun lapsi kääntyy vaakatasoon, tuki vähenee ja lapsi ui enemmän itse, vähemmän autettuna.

SwimFiniä ei tarvitse koskaan täyttää tai tyhjentää, vaan se toimii sellaisenaan.

Turvallisuus: SwimFin on läpäissyt sekä EN71 lelujen turvallisuustestin ja täyttää kansainvälisen kellukkeita koskevan EN13138 turvallisuusstandardin.