Ruokailu

Squiz välipalapussit 3-pack

Varastossa

Hinta: 17,50
Määrä: kpl

Mainiot Squiz välipalapussit matkalle. Sujauta välipalapusseihin erilaiset lapsesi välipalat, jugurtit, marja- ja hedelmäsoseet, smoothiet ja vauvanruoat.

Mainiot Squiz -ruokapussukat matkalle ja menoon mukaan!

Sujauta nihin erilaiset lapsesi välipalat, jugurtit, marja- ja hedelmäsoseet, smoothiet, vauvanruoat..

Squiz on ranskalainen tuotemerkki, joka valmistaa näppäriä kestoruokapussukoita - niitä, joita myydään useimpien ruokakauppojen hyllyillä kertakäyttöisinä, valmisvauvanruoalla täytettynä.  Mutta Squiz ei olekaan mikä tahansa pussukka, sillä se täytetään itse omilla lempiruoilla ja välipaloilla. Yhden pussin voi käyttää uudestaan, ja uudestaan - yhteensä noin 50 kertaa.

Säästät siis rahaa, vähennät jätteiden määrää, muovin valmistamista ja siten myös energiaa - sekä mikä parasta, voit tarjota lapsellesi jo itse tehtyä ravintopitoista kotiruokaa sekä pelastaa kiireisiä hetkiä täyttämällä Squiz-pussukat vaikkapa luonnonjugurtin ja jugurtin seoksella.

Jokaisessa Squiz-pakkauksessa on 3 kaunista, erilaista pussukkaa. Yhden pakkauksen ostamalla vältät siis noin 150 kertatkäyttöisen ruokapakkauksen ostamisen, sekä vähennät turhan muovin valmistamista ja sen päätymistä luontoon.

Kiireisessä arjessa lasten kanssa, harrastuksiin ja reissuun lähdettäessä tulee helposti ostettua evääksi mitä tahansa nopeaa ja kätevää. Ravinnon laatu helposti kärsii, mikäli takapenkille muusaantuneet banaanit eivät enää kiinnosta, ja myös muovijätettä syntyy melkoisen paljon.

Squizin avulla on helppoa toimia toisin. Voit nauttia yhtä laadukkaista välipaloista kuin kotona. Silloinkin, kun tilaa isommille eväsrasioille ei ole ja lapsi pitäisi saada ruokittua siististi ja näppärästi vaikkapa autossa tai junassa. Valmista vaikkapa marja- ja hedelmäsoseita pakastimeen, ja nappaa ne kiirelähdöissä mukaan. Hetkisen sulaessaan pakastesoseista tulee käteviä ja kaikenikäisten rakastamia slush puppie -hileherkkuja, jotka uppoavat kaikenikäisille. Myös tölkkijugurtit on näppärä kaataa Squiziin. Samoin smoothiet ja vihermehut. Kätevää, ja jätteen määrä vähenee.