Kapalot ja unipussit SNUGGLE HUNNY

Snuggle Hunny kapalo ja myssy - Roar

Varastossa

Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl
Ainutlaatuinen Snuggle Hunny vauvan kapalo ja pienen päätä lämmittävä solmupipo.

Pussimalli. Liuúta kapalo vauvan ylle - helppoa ja vaivatonta! Onnistuu ihan jokaiselta.
Snuggle Hunny kapalo vie vauvan unenlaadun uudelle tasolle ainutlaatuisen hellän halaus -ominaisuutensa ansiosta. Snuggle Hunny kapalo luo vauvalle turvallisen ja lämpimän syleilyn tunteen, joka auttaa häntä nukkumaan rauhallisesti ja ilman turhia heräämisiä. Unohda huoli mororefleksistä, sillä Snuggle Hunny kapalo pitää vauvasi miellyttävässä unen lumossa.

Snuggle Hunny on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, joka tarjoaa optimaalisen kosteudensiirron ja sopivan jouston. Kapalo antaa vauvalle halausmaisen paineen tunteen, joka rauhoittaa hänet nukkumaan. Voit luottaa siihen, että Snuggle Hunny on valmistettu huolella Australiassa ja tarjoaa vauvallesi parasta mahdollista laatua.

Kapalon mukana pehmeä vauvan solmupipo. Suurin osa lämmöstä haihtuu vauvan pään kautta. Tämän vuoksi on tärkeää, että hattu suojaa pienen päätä.

Koko:
Sopii vastasyntyneille ja vauvoille, joiden paino on 2,5 kg - 6 kg eli jopa 3 kuukauteen saakka. Muista, että kun vauva oppii kääntymään, on aika jättää kädet kapalon hihojen ulkopuolelle.

Käyttö: Kasaa kapalo ja aloita jaloista liuúttamalla sitä vauvan vartaloa ylöspäin, kunnes se saavuttaa vauvan hartiat. Snuggle kapaloissamme on riittävästi tilaa, jotta vauvasi voi liikkua mukavasti ilman, että se rajoita lantion liikkeitä. Huomioitavaa! Jos huomaat kapalon siirtyvän kasvoja kohti, tällöin kapalo on liian pitkä / iso vauvallasi, tee kapalon alaosaan solmu lyhentääksesi sitä sopivan kokoiseksi.

Materiaali: hengittävä, joustava ja pehmeä 95% luomupuuvilla / 5% elastaani

Pesuohje: Pese kapalo viileässä vedessä ja vältä kuivausrumpua.

Kapalo ei ole lelu. Käytetään vain aikuisen valvonnassa. Poista päähineet, kun nukutat vauvaa.

Anna vauvallesi parasta unta ja turvaa Snuggle Hunny kapalon avulla. Tilaa omasi jo tänään ja anna vauvallesi paras mahdollinen uni!