Rintojen lämpösuoja Snüg | LOLA & LYKKE

Hinta: 69,00

Valitse

Määrä: kpl
Lola & Lykke Snug-lämpösuoja on imettävän äidin tehokas rinnanlämmitin. Kaksikerroksisesta merinovillaneuloksesta valmistettu SNÜG lämpösuoja hengittää erinomaisesti ja tasaa lämpötilaeroja, mistä johtuen se soveltuu mainiosti käytettäväksi niin talvella kuin kesälläkin.
Suojaa kylmältä ja lämmittää imettävän äidin rintoja - estää rintatulehduksia ja edistää maidontuloa

Lola & Lykke Snug-lämpösuoja on imettävän äidin tehokas rinnanlämmitin. Kaksikerroksisesta merinovillaneuloksesta valmistettu SNÜG lämpösuoja hengittää erinomaisesti ja tasaa lämpötilaeroja, mistä johtuen se soveltuu mainiosti käytettäväksi niin talvella kuin kesälläkin. Huippulaadukas merinovilla pitää rintasi lämpimänä kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta, tuntuen kuivalta ja lämpimältä myös hikoillessa.

Joustava suoja kiinnitetään rintojen ympärille säädettävän tarrakiinnityksen avulla.

Koon valitseminen:

S 80-90 cm
M 90-100 cm
L 100-110 cm

Sopii käytettäväksi muiden vaatteiden alla tai päällä. Kietaise lämmitin rintasi ympärille ja kiinnitä se sopivalle kireydelle tarrakiinnityksen avulla.

Materiaali: Ulkopuoli: 100% puhdas merinovilla, vuori: 95% puhdas merinovilla, 5% Lycra. Kankaan tiheys: 350g merinovillaneulos.

Valmistus: Valmistettu puhtaasta Australian/Uuden-Seelannin mulesing-vapaasta merinovillasta

Pesuohje: Konepesu kylmä villapesu. Tuuleta usein.

Snug lämpösuoja on ÖKO-TEX-sertifioitu. ÖKO-TEX ® 100-standardi takaa, että tuotteissa ei ole haitallisia aineita ja että ne ovat siten turvallisia ihmisten terveydelle ja ympäristölle.