Raskaustestit PUIKKO

RFSU Digitaalinen Raskaustesti

Myyty loppuun

Hinta: 14,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

RFSU Digitaalisen Raskaustestin avulla saat tietää helposti ja nopeasti oletko raskaana. Voit testata jo neljä päivää ennen oletettujen kuukautisten alkamispäivää.


Tämän selkeämpää ei voi olla

RFSU Digitaalisen Raskaustestin avulla saat tietää helposti ja nopeasti oletko raskaana. Voit tehdä testin jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. RFSU Digitaalinen Raskaustesti näyttää 99,04 % varmuudella oletko raskaana. Digitaalisesta näytöstä näet heti selkeästi sanallisen YES+ tai NO- -tuloksen. Varminta on tehdä mittaus aamuvirtsasta.

Miksi RFSU Digitaalinen Raskaustesti on niin luotettava?

Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden ensimmäisen osan aikana. Raskaus voidaankin todeta mittaamalla hCG:n erittyminen virtsaan. Oikein käytettynä RFSU Raskaustestin tulos on 99% varma. Testimenetelmä onkin saman tyyppinen kuin mitä kätilöt sekä gynekologit käyttävät. Testin voi tehdä jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamista. RFSU Digitaalisen Raskaustestin voi tehdä mihin aikaan päivästä tahansa, mutta varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta.

Mitä tulee huomioida testiä tehtäessä?

Voit tehdä testin mihin aikaan vuorokaudesta tahansa siitä päivästä alkaen, jolloin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta, sillä silloin hCG-pitoisuus on korkeimmillaan.

Testin herkkyys: 25 mIU/ml hCG

Valmistaja: RFSU

Ostoksesi toimitetaan ilman lähettäjän nimeä -huomaamattomassa kirjelähetyksessä.