Lämpöpussit 7AM ENFANT

Plush POD talvilämpöpussi turvakaukaloon ja vaunuihin

Varastossa

Hinta: 129,00 12900
Määrä: kpl
Todella lämmin lämpöpussi turvakaukaloon ja vaunuihin!
Plush POD talvilämpöpussi tekoturkisreunalla turvakaukaloon ja vaunuihin

Ylellinen Plush POD lämpöpussi 0-12 kk ikäiselle vauvalle. Pehmeä sileä kangas hellii vauvan ihoa ja huppu suojaa tuulelta ja tuiskulta. Kaunis tekoturkisreunus on tyylikäs, ja antaa extrasuojaa tuulelta. Yläosan saat kiristettyä, jolloin vauvalla on lämpöinen olo. Plush POD lämpöpussia voit käyttää turvakaukalossa, rattaissa ja vaunuissa, se sopii kaikkiin malleihin. Lämpöpussin selkäosasta saa tarrakiinnityksellä olevan kappaleen irti, jolloin vauvan saa turvakaukalossa mahdollisimman lähelle sen selkäosaa. Lämpöpussi sopii näin ollen myös viispistevaljaille.

Plush POD lämpöpussin etuosan voit irroittaa kokonaan, ja pohjaosaa voit käyttää esimerkiksi irrallisena peittona tai pehmikkeenä. Vetoketjut liikkuvat molempiin suuntiin, jolloin lämpöpussia on helppo käyttää.

Vauvan lämpöpussissa vauvasi kulkee jokaisella vaunulenkillä ja kauppamatkalla mukana. Ja tahroista ei tarvitse huolehtia, heitä lämpöpussi vain pesukoneeseen ja se on kuin uusi.

Lämpöpussin suurin hyöty on siinä, että se pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, ja liikkeelle pääsee vauvan kanssa myös kevyemmässä varustuksessa. Tämä nopeuttaa päivittäisiä lähtöjä. Kaupassa avaat vain lämpöpussin vetoketjun ja vauva voi rauhassa jatkaa uniaan vaunussa tai turvakaukalossa. Vinkki! ohuet merinovillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.


Koko:0-12kk ikäiselle vauvalle. Lämpöpussi sopii käytettäväksi kaikkien turvakaukaloiden kanssa.

Mitat: 80 x 47 x 5 cm

Materiaali: päältä vettähylkivää polyesteriä ja sisäpuoli pehmeää microfleeceä.

Pesuohje: hienopesu 40 asteessa. Huomioitavaa! Irroita tekoturkis ennen pesua, tekoturkista ei saa pestä.