Hoitolaukut SKIP HOP

Organizer Säilytyslokerikko (musta)

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

Säilytyslaukku, joka helppo kiinnittää vaunuihin. Lokerikko pitää kaiken järjestyksessä ja kädenulottuvilla. Juomat pysyvät kylminä tai kuumina laukun materiaalin ansiosta pidempään.
 

Toimiva ja näppärä lastenvaunuihin kiinnitettävä säilytyslaukku. Tässä laukussa pysyvät tärkeät tavarat (esim. tuttipullo, eväät, kännykkä yms.) hyvässä järjestyksessä ja ovat näppärästi käden ulottuvilla.

  • Kiinnittyy vaunujen työntöaisoihin näppärän tarranauha -kiinnityksen ansiosta. Säilytyslaukku sopii lähes kaikkiin vaunu -malleihin. Sopii myös sateenvarjomallisiin lastenrattaisiin.
  • Säilytyslaukku on eristetty juomien säilyttämistä varten ja pitää juoman tasalämpöisenä pidempään. Laukussa tuttipullo tai kahvikuppi säilyttävät oikean lämpötilansa. Kangas myös joustaa keskeltä, joka mahdollistaa eri kokoisten pullojen sopivuuden.
  • Etutaskuun voi laittaa vaikka kännykän, lompakon ja muita pikkutavaroita. Taskussa on myös aukko kuulokkeiden johdolle. Etutaskun saa irrotettua ja sen saa kiinnitettyä vaikka ranteeseen.
  • Valmistettu vahvasta neopreenista, joka ei sisällä BPA:ta tai ftalaatteja. 
  • Konepesun kestävä


Koko: 34 x 15 x 8 cm