Korut äidille ja lapselle

Nimirengas -koru

Varastossa

Hinta: 67,90

Määrä: kpl
Hopea kaulaketju, jossa nimirengas johon saa kaiverrettua lapsen nimen.Kaunis sterlinghopeasta valmistettu koru äidille. Renkaaseen kaiverretaan lapsen tai lasten nimet. Hinta sisältää 2mm paksun ja 45cm pitkän hopeaketjun.

Koruun mahtuu yhdelle puolelle kolme nimeä. Jos nimiä tulee enemmän kuin kolme, tai nimet ovat pitkiä, teemme kaiverrukset molemmille puolille laattaa. Koruun sopii myös useampi rengas, vaikkapa yksi rengas jokaiselle lapselle.

Renkaan halkaisija on 25mm.

Tärkeä tietää ennen hopeakorun ostoa!
Yleisesti koruissa käytetyn sterling 925 hopean ominaisuutena on tummuminen ja naarmuuntuminen. Kun hopea joutuu kosketuksiin ilman kanssa, se aloittaa tummumisen välittömästi. Kun hoidat korujasi, ne säilyvät pitkään kauniina ja patinoituvat ajan kanssa. Vältä korua joutumasta kosketuksiin parfyymin tai hiuslakan kanssa. Myös kloorivedessä uiminen tai joutuminen kosketuksiin puhdistusaineiden tai kemikaalien kanssa tummentavat hopeaa.

Hopeakoru kannattaa puhdistaa säännöllisin väliajoin. Juoksevan veden alla voit puhdistaa irtolian ja käyttää apuna astioiden käsinpesuainetta. Voit käyttää myös hopeakorujen puhdistukseen tarkoitettuja puhdistusaineita.

Talouspaperi ei sovi hopeakorujen kiillottamiseen, sillä paperin kuidut naarmuttavat helposti korun pintaa, joka on muutenkin altis naarmuille.

Ilmalta ja valolta suojattuna on paras tapa säilyttää koruasi silloin kun se ei ole kaulassasi.

Muistathan myös, että sileän korun pinta naarmuu helposti. Koruun tulee naarmuja toisen laatan kosketuksesta, tekstirenkaan kosketuksesta, ketjun kosketuksesta yms. Pinta ei voi pysyä uuden veroisena korun käyttöönoton jälkeen.

Toimitusaika: n.1- 2 viikkoa