Itkuhälyttimet

Motorola MBP16 DECT itkuhälytin

Varastossa

Hinta: 58,50
Määrä: kpl
Motorolan MBP16 itkuhälytin. Motorolan MBP16 itkuhälytin näyttää selkeästi huonelämpötilan, sen kantavuus on yli 300 metriä sekä se hälyttää kuuluvasti mikäli yksiköt ovat liian kaukana toisistaan. Itkuhältin ei ota häiriötä muista laitteista ja se on turvallinen, sitä ei pääse salakuuntelemaan.
Motorola MBP16 digitaalinen itkuhälytin. Itkuhälyttimen DECT-tekniikka antaa vanhemmille mielenrauhan vauvan kuuntelemisesta sekä tiedon siitä, että laite on varmasti turvallinen eivätkä muut pääse salakuuntelemaan sitä. Itkuhälytin pysyy häiriöttömänä, se ei ota häiriötä muista kodissa käytettävistä langattomista elektronisista laitteista.

Motorolan MBP16 itkuhälytin näyttää lastenhuoneen lämpötilan LCD-näytöllä. Voit varmistaa, että huone tai paikka jossa lapsi nukkuu, on varmasti sopivan lämpöinen eikä koskaan liian kuuma tai kylmä lapsellesi.

Motorola MBP16 itkuhälyttimen kantavuus on jopa 300 metriä. Vanhemman yksikkö hälyttää selkeästi jos laitteet menevät kantavuusalueen ylitse. Näin varmistat aina, että laite varmasti toimii moitteettomasti. Kantavuutensa ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissaan lapsestasi isommassakaan kodissa tai kauempana ulkona.