MasuMitta

MasuMitta odotusaikaan (valkoiset pallot)

Varastossa

Hinta: 15,90 1590
Määrä: kpl
Masumitta, jonne merkitään raskauden tärkeät etapit. Säilyy helposti pienessäkin tilassa. Helppo tapa palata raskausaikaan ja vertailla raskauksia ja mittoja.


Upea tapa saada muistiin kaikki odotusajan tärkeät etapit
Täydellinen lahja tulevalle äidille

MasuMittaan saat merkittyä mahan kasvumitat kuin muutkin tärkeät muistot. Mitan saat raskauden jälkeen pieneen tilaan säilymään ja voit palata aina uudelleen ja uudelleen muistoihin raskausajan tapahtumista. Seuraavaa raskautta on helppo verrata edelliseen MasuMitan avulla.

Kuinka MasuMItta toimii?

Mittaa MasuMitalla sf-mitta (Symfyysi-fundus-mitta) viikottain ja mahan ympärysmitta kuukausittain. Merkitse saamasi mitat MasuMitalle punaisin sydäntarroin. Mittauksien jälkeen kirjoita MasuMitalle tärkeitä asioita raskaudestasi ja ultrauksista. Asioita joita haluat muistella vielä pitkään raskauden jälkeen; vauvan sukupuoli, ensimmäiset potkut, supistukset, vauvan ultramitat sekä halutessasi komplikaatiot joita pystyt myös MasuMitalla seuraamaan tarkasti. 9 kuukauden kuluttua voit laittaa MasuMitan säilöön ja katsoa sitä aina uudelleen ja uudelleen kun haluat palata ajassa taaksepäin.

MasuMitta paketti sisältää:
- 24kpl punaisia sydäntarroja mittamerkeiksi
- pieni kynä merkintöjä varten
- käyttöohjeet (kuvalliset englanniksi)

Valmistusmaa: Yhdysvallat