Leikkimatot MAMAS & PAPAS

Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkimatto

Varastossa

Hinta: 98,90
Määrä: kpl
Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkimatto. Mukana pehmolelupingviini vauvalle. Superpehmoinen ja viihtyisä vauvan puuhamatto aktivoi vauvan aisteja ja antaa paljon puuhaa ja tuijoteltavaa vauvalle. Vauva voi tarttua ja vetää leluja, kaikki lelut ovat turvallisia irrotessaankin. Puuhamatto on pilvenmuotoinen ja materiaali ylellistä tekoturkista
Mamas&Papas Wish Upon a Cloud vaalea leikkimatto. Mukana pehmolelupingviini vauvalle.

Superpehmoinen ja viihtyisä vauvan puuhamatto aktivoi vauvan aisteja ja antaa paljon puuhaa ja tuijoteltavaa vauvalle. Vauva voi tarttua ja vetää leluja, kaikki lelut ovat turvallisia irrotessaankin. Puuhamatto on pilvenmuotoinen ja materiaali ylellistä tekoturkista. Matto sopii täydellisesti vaaleaankin sisustukseen kauniin vaalean värisävynsä ansiosta.

Leikkikaareen on ripustettu mahtava kuu ja pingviini, heliseviä ja vinkuvia tähtiä sekä iso pingviinipehmo. Pingviinipehmossa on pienet valot.

Leikkimattoon sopii täydellisesti Mamas & Papas pingviini & kuu soittorasia. Kurkkaa täältä. Soittorasian saat kauniisti roikkumaan lelukaareen ja soittamaan sulosointua.


Koko: 48 x 106 x 82cm

Pesuohje: Leikkimaton pohja on konepestävä 40 asteessa, muut osat voi pyyhkiä kostealla.

Pingviinilelu toimii 2 x AA paristoilla (eivät sisälly toimitukseen)