Leikkimatot MAMAS & PAPAS

Mamas&Papas Snugglenest Ellery Elephant leikkimatto

Varastossa

Hinta: 110,50 11050
Määrä: kpl
Suloinen Mamas & Papas Ellery Elephant leikkimatto, johon on piilotettu aktivoivia ominaisuuksia lapselle. Leikkimatto on tehty pehmeäksi ja turvalliseksi ympäristöksi vauvalle.
Suloinen Mamas & Papas Ellery Elephant leikkimatto, johon on piilotettu aktivoivia ominaisuuksia lapselle. Leikkimatto on tehty pehmeäksi ja turvalliseksi ympäristöksi vauvalle, jossa on paljon erilaisia aktiviteetteja lapselle. Leikkimatolla voi leikkiä roikkuvien lelujen kanssa, jotka rahisevat, vinkuvat ja pitävät hauskaa ääntä. Peili on lapselle aina parasta viihdykettä, josta näkee omat hassut ilmeet ja eleet.

Norsun muotoisen Ellery Elephant leikkimaton pää soveltuu täydellisesti Tummy Time tyynyksi, joka auttaa lasta pääsemään paremmin vatsalleen, kun taas maton muut osat ovat täynnä piilotettuja ominaisuuksia ja kuvioita.

Leikkimaton lelukaari sisältää 4 roikkuvaa lelua, joissa erilaisia ​​interaktiivisia ominaisuuksia. Voit lisäksi kiinnittää kaareen vauvan omia muitakin suosikkileluja. Matto on pitkäikäinen, saat lelukaaren irroittamalla matosta oivan leikkipaikan isommallekin lapselle.

Koko: 49 x 70 x 95cm

Pesuohje: leikkimaton pohja on konepestävä 40 asteessa, muut osat voi pyyhkiä kostealla.