Ensilelut ja unirievut MAMAS & PAPAS

Mamas&Papas My First Tummy Time vatsarulla

Varastossa

Hinta: 30,50
Määrä: kpl
Mamas & Papas vatsarulla on suunniteltu tukemaan vauvan kehitystä ja rohkaisemaan vauvaa pään nostamisessa. Vatsarulla vahvistaa vauvan niskaa ja ylävartalon lihaksia, jolloin lapsen on helpompi lähteä ryömimään ja konttaamaan.
Mamas & Papas vatsarulla on suunniteltu tukemaan vauvan kehitystä ja rohkaisemaan vauvaa pään nostamisessa. Vatsarulla vahvistaa vauvan niskaa ja ylävartalon lihaksia, jolloin lapsen on helpompi lähteä ryömimään ja konttaamaan. Vatsalla olo helpottaa monesti myös vauvaa vaivaavia mahakipuiluja.

Vatsarullassa on monta aktiviteettia, joka innostaa lasta keskittymään rullan kanssa touhuamiseen. Kun vatsarullan päällä touhuaa, rulla pitää ääntä. Rullan molemmista päistä löytyy turvalliset peilit vauvan omien piirteiden ihasteluun. Päistä löytyy myös nauhatupsut, joita on ihana kosketella ja vetää.

Vatsarullassa on lisäksi kaksi lelua kiinnitettynä. Suloinen, pitkäkorvainen pupu ja kaksi tähteä. Pupu on kuin helistin, sitä heiluttamalla kuuluu pupun sisältä ääntä. Tähdistä toinen helisee ja toinen vinkuu. Leluun on kiinnitetynä kolmaskin tähti, jossa nuotin kuva. Sitä painamalla kuuluu lelusta kaunista melodiaa.

Suositusikä: 0kk +