Äidin ihonhoito & imetysteet LOLA & LYKKE

Maidontuloa lisäävä imetystee | LOLA & LYKKE

Myyty loppuun

Hinta: 12,90 1290

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Lola & Lykke imetystee imettävälle äidille. Imetystee lisää maidontuloa ja ylläpitää päivittäin imettävälle äidille tärkeää nestetasapainoa.
Lola & Lykke imetystee on turvallinen ja kofeiiniton yrttiyhdistelmä, joka lisää äidinmaidon tuloa. Hyvältä maistuva teesekoitus sisältää anista, kuminaa ja fenkolia, jotka yhdessä tukevat äidinmaidon muodostumista. Imetysaika on tärkeä muistaa pitää äidin oma nesteytys kunnossa, jotta imetysaikana ei esiinny nestehukkaa. Imetystee tukee myös tätä ja pitää päivittäin äidin omaa nestetasapainoa yllä.

✔ Tukee maitorauhasen toimintaa
✔ Auttaa lisäämään maidontuotantoa
✔ Parantaa nestetasapainoa

Lola&Lykke® teet on valmistettu parhaimmista, luomulaatuisista ja vastuullisesti tuotetuista yrteistä ilman mitään lisäaineita. Lehtiteemme sisältävät hedelmien, marjojen ja yrittien paloja, sekä kauniiden kukkien terälehtiä. Tästä johtuen biohajoavat teepussimme pursuavat makua, laatua ja hyviä terveysvaikutuksia.         
  
Luonnollisesti kofeiinittomat ja vastuullisesti tuotetut, 100% luomulaatuiset ainesosat:
Nokkosenlehti (24%), sitruunamelissa (20%), sitruunanruoho (15%), lehmuksenkukka (12%), fenkolinsiemen (10%), anis (10%), kumina (8%), piparminttu (8%)