Love to Dream - Swaddle Up 50/50 - lämmin 2.5tog

Hinta: 54,95

Valitse

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Love To Swaddle UP™ 50/50 -unipussi auttaa vauvaasi siirtymään kapaloinnista lähemmäs itsenäisen unen vaihetta. Unipussin ja kapalon yhdistelmää voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet unipussin tavoin. Talviversio.

Swaddle Up 50/50 on Love to Dreamin toinen askel parempaan uneen.

Tämä innovatiivinen unipussi auttaa vauvaasi siirtymään kapaloinnista lähemmäs itsenäisen unen vaihetta. Unipussin ja kapalon yhdistelmää voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet unipussin tavoin.

  • Patentoidut siivet takaavat luonnollisen uniasennon ja imemisrefleksin
  • Vapaat kädet auttavat pienokaista rauhoittamaan itsensä takaisin uneen
  • Näppärä kaksoisvetoketju helpottaa vaipanvaihtoa
  • Ei vaarallisia nappeja tai hankaavia tarrakiinnityksiä
  • Vauva pysyy kapaloituna koko yön

Kapalosta unipussiin siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään vatsalleen ja selälleen, jotta vauvan kädet ovat vapaana kääntyessä. 50/50-unipussista saa joko yhden tai kummatkin kädet vapaaksi siipien patentoitujen ja helppokäyttöisten vetoketjujen avulla. Tämä varmistaa, ettei vauvan unirutiiniin tule liikaa häiriöitä, kun kapaloinnista siirrytään askel kerrallaan pois.

Love To Swaddle UP™ 50/50 -unipussia voidaankin käyttää Love To Swaddle UP™ ORIGINAL -kapalopussin tavoin siihen asti kun vauvasi on valmis siirtymävaiheeseen. Kun molemmat siivet on poistettu, voit käyttää Love To Swaddle UP™ 50/50 -tuotetta normaalin unipussin tavoin.

Koon valitseminen: Valitse kapalopussi ensisijaisesti painon, eikä iän mukaan parhaan sopivuuden saavuttamiseksi.

Swaddle Up 50/50
KOKO PAINO IKÄ
M 6-8,5kg 3-6kk
L 8,5-11kg 6-9kk
XL 11-14kg 9-12kk

 

Materiaali: 93% puuvillaa, 7% elastaania

Pesuohje: Pese ennen käyttöönottoa. Pesulämpötila 40 astetta. Sulje vetoketju ennen pesua. Älä liota. Älä käytä valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta. Muotoile kosteana, riippukuivatus. Matala silityslämpötila. Ei kemiallista pesua. Suositellaan pesupussia.

Lämmin talviversio 2.5 TOG.