Lämpöpussit

Lämpöpussi Leokid Olaf, Moonbeam

Varastossa

Hinta: 95,00 9500
Määrä: kpl
LEOKID Olaf lämpöpussi - sopii kaikille vuodenajoille aina viileästä kesästä talven -20 asteen pakkasiin. Ihanan pehmeä, muhkea ja satiinin sileä. Täydellinen lämpöpussi.
Leokid Olaf Footmuff lämpöpussi on tarkoitettu 0-3 -vuotiaille vauvoille. Se pitää pienet lämpiminä ja suojaa heitä tuulelta, sateelta ja lumelta. Lämpöpussi on valmistettu kestävästä 3000mm vettä hylkivästä kankaasta. Jalka-alueen sisäpuolella on likaa hylkivä suojakansi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että likaiset kengät koskettavat vuorausta. Huippuluokan hypoallergeeninen täyte toistaa tarkasti untuvan rakenteen ja pitää lämmön jopa –20 ° C: ssa. Se tarjoaa erinomaisen suojan kylmää vastaan, on kosteudenkestävä, säilyttää laadun pesun jälkeen eikä muuta muotoa. Jalkasuoja-aukkojärjestelmä on universaali, se sopii useimpiin turvavaljaisiin, mukaan lukien yksiosaiset valjaat. Kaikki aukot peitetään perusteellisesti myrskyläpillä.
  • Leokid Olaf Footmuff sopii kaikkiin rattaisiin, auton turvaistuimiin ja jopa reki- ja pulkka-ajeluihin.
  • Sopii käytettäväksi jokaisena vuoden aikana;  syksyllä, talvella, keväällä ja jopa viileänä kesänä.
Löydät saman sarjan super lämpimät vaunuhanskat myös verkkokaupastamme.

Materiaalit:
Päällinen: kestävä kangas (100 % polyeetteriä). Bionic-Finish® Eco vettä hylkivä pinnoite.
Vuori: 100 % polyeetteriä
Täyte: hypoallergeeninen biountuva (synteettinen untuva)
Täyte: Bionic-Finish® Eco

Koko: 105*50*8 cm

Pesuohje: Konepestävä 40 ° C. Pese samanväristen kanssa. Älä käännä nurinpäin ennen pesua. Sulje vetoketju ennen pesua. Ei saa valkaista. Ei kuivausrumpua. Älä silitä. Älä kuivapuhdista.

HUOMIO!
Varmista tukehtumisen estämiseksi, että kaikki kiinnikkeet on kiinnitetty oikein. Varmista, että kiristysnauha on poissa vauvan ulottuvilta. Älä koskaan jätä vauvaa ilman valvontaa.