FOOLIHAPPO vitamiini

Ladyvita Mama - vitamiini raskausajalle

Varastossa

Hinta: 21,90 2190
Määrä: kpl
Ladyvita Mama monivitamiini, joka on suunniteltu erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Ladyvita Mama soveltuu käytettäväksi heti raskauden alkuvaiheessa. Sen käyttö kannattaa aloittaa jo ennen raskautta eli raskautta suunniteltaessa erityisesti foolihappotarpeen vuoksi.
Monivitamiini-, kalsium- ja kivennäisainevalmiste erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Valmiste sisältää runsaasti mm. kalsiumia ja D-vitamiinia, jotka tukevat luuston ja hampaiden kuntoa sekä foolihappoa, joka tukee kehittyvän vauvan kudosten kasvua raskauden aikana.

Haaveena raskaus

Ladyvita Mama soveltuu käytettäväksi heti raskauden alkuvaiheessa. Sen käyttö kannattaa aloittaa jo ennen raskautta eli raskautta suunniteltaessa erityisesti foolihappotarpeen vuoksi.

Raskausaika

Ladyvita Mamaa voi käyttää ja on hyödyllistä käyttää koko raskauden ajan. Raskauden aikana naisen energia- ja suojaravintoaineiden tarve on suurentunut. Ladyvita Mama turvaa raskaana olevan suojaravintoaineiden saantia. Esimerkiksi raudan tarpeeseen voi olla syytä kiinnittää huomioita.

Imetysaika

Ladyvita Mamaa suositellaan käytettäväksi koko imetyksen ajan, sillä imettävän ravintoaineiden tarve on suurentunut. Imetys takaa imeväisikäiselle ravintoaineita ja samanaikaisesti äidin tulee tarkkaan huolehtia siitä, että myös omassa elimistössään on riittävästi ravintoaineita. Ladyvita Mama turvaa imettävän päivittäistä ravintoaineiden saantia. Imettävälle naiselle riittävä kalsiumin ja D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää. Jos äidin ruokavalio ei sisällä riittävästi kalsiumia, keho priorisoi vauvan ravintoaineiden saannin maitoon siten, että naisen luusto luovuttaa tarvittavan kalsiumin äidin maitoon ja naisen luusto heikkenee.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

Paketti sisältää: 120kpl