Yövalot ja White Noise WHISBEAR

Kohina karhu - Humming Bear, citron | WHISBEAR

Varastossa

Hinta: 68,90 6890
Määrä: kpl
Pehmeä suloisuus, kohina karhu, The Humming Bear auttaa lasta nukahtamaan pinkin kohinaäänen avulla. Kohina karhussa CRYsensor - itkusensori jonka avulla laite havaitsee vauvan itkun, ääntelyn ja liikehtimisen ja käynnistää kohina äänen uudelleen.
Suloinen unikarhu Humming Bear auttaa vauvaasi nukahtamaan. Karhun rauhoittava pinkki kohina tuo mieleen äidin masussa olemisen ja äidin rauhoittavan sydämensykkeen. Lempeän, hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite, jossa on CRYsensor-itkusensori.

Miten kohina karhu toimii?
Aluksi laite humisee 40 minuuttia – tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen karhun ääni vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli kohina karhu havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.

CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta.

Se on paljon muutakin kuin kohina karhu!
Vahvistaaksemme  vauvan sensorista ja hienomotorista kehitystä lisäsimme karhun korviin ja jalkoihin rapisevia materiaaleja sekä voimakkaita värejä ja erilaisia tekstuureja. Emme suosittele minkään ylimääräisen laittamista vauvan sänkyyn ensimmäisen ikävuoden aikana. Niinpä kohinakarhun jalkojen sisällä on magneetit, joilla saat sen kiinnitettyä sängyn tai kehdon laitaan. Magneettien ansiosta kohina karhu kulkee helposti mukana turvakaukalossa, vaunuissa tai hoitolaukussa.Suositusikä: Kohina karhua voi käyttää vauvan syntymästä lähtien. Se on tehty parhaista materiaaleista ja sen täyte on allergisoimatonta.

HUOM:
Whisbearit saattavat erota jonkin verran toisistaan, koska ne ovat tehty käsin.
Tuotteen käyttöön vaadittavat kolme AAA-patteri, nämä eivät kuulu pakkaukseen.
Suosittelemme käyttämään korkealaatuisia alkaline paristoja CrySensor laitteessa. Näin varmistat mahdollisimman pitkän käyttöajan. CrySensor äänilaite on aktiivinen myös valmiustilassa ja kuluttaa siis myös silloin paristoja valvoessaan pienokaisen unta. 
 
Koko:
Whisbearin koko: 31 x 13.5 cm
Äänilaitteen koko: 7×2,3 cm
Pakkauksen koko: 16.5 cm x 33.5 cm x 16.5 cm