Siittiöystävälliset liukuvoiteet

Klick Ultra Glide 50ml RFSU

Varastossa

Hinta: 14,90
Määrä: kpl

Vesi- ja silikonipohjainen Klick Ultra Glide liukuvoide, joka on koostumukseltaan voidemainen. Liukuvoiteen koostumus ja ihanteellinen pH soveltuvat erinomaisesti myös kuiville limakalvoille. Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella sopiva määrä. Ei sisällä siittiöitä tuhoavia ainesosia.

Pitkäkestoiseen ja luonnoliseen luistoon - ei sisällä siittiöitä tuhoavia ainesosia.

Vesi- ja silikonipohjainen Klick Ultra Glide liukiuvoide kosteuttaa tehokkaasti ja antaa pitkäkestoisen luiston.Voidemainen koostumus. Liukuvoiteen koostumus ja ihanteellinen pH soveltuvat erinomaisesti myös kuiville limakalvoille. Miellyttävän silkkinen koostumus, antaa pitkän luiston ja on hajutonta.

Liukuvoide kosteuttaa ja hoitaa kuivia limakalvoja. Klick Ultra Glide antaa hyvin pitkäkestoisen luiston ja kestää käytössä kauemmin kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Klick Ultra Glide -liukuvoiteen huolella valitut ainesosat eivät ärsytä intiimialueen tai suun herkkiä limakalvoja.

Ultra Glide liukuvoidetta voidaan käyttää kondomin ja seksilelujen kanssa

Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu.

Koostumus: Aqua, Dimethicone, Propylene Glycol, Isopropyl Plamitate, Glycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Butyrospermum Barkii Butter, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Guar, Xanthan Gum, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Säilyvyys: avattuna 12 kk. Säilytys huoneenlämmössä.