Kaunis vauvan hopeoitu kuvakehys ja kaiverrus, nalle

Hinta: 44,90

Valitse

Määrä: kpl
Tee hetkistä pysyviä - kaiverruksella hopeoidussa kehyksessä.

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Kaunis vauvan hopeoitu kuvakehys kaiverruksella, nalle

Haluatko säilyttää vauvasi ensimmäisen hetken ikuisesti muistona? Etsitkö ihanaa tapaa esitellä vauvasi kuvaa ystäville ja sukulaisille? Kaunis hopeoitu vauvan kuvan kehys on täydellinen valinta sinulle!

Kehys on valmistettu laadukkaasta hopeoidusta metallista ja siinä on suloinen nallen kuva koristamassa kehyksen alaosaa. Kehyksen sisäpuoli on vuorattu pehmeällä sametilla, joka pitää vauvasi kuvan turvallisesti paikallaan.

Tämä kehys on täydellinen lahjaidea vastasyntyneen perheelle tai kummeille, jotka haluavat muistaa vauvan ensimmäiset hetket erityisellä tavalla. Kehys sopii täydellisesti vauvan huoneen sisustukseen, ja sen suloinen ulkonäkö varmasti sulattaa jokaisen sydämen.

Hopeoitu vauvan kuvan kehys on tarkoitettu kestämään ikuisesti, joten voit nauttia vauvasi kuvasta vuosi toisensa jälkeen. Se on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kehys varovasti pehmeällä kankaalla.

Älä anna ensimmäisten hetkien unohtua. Hanki  ihana hopeoitu vauvan kuvan kehys ja varmista, että muistot säilyvät aina elossa.

Kehyksen koko: 17.2 x 13.4 cm. Kuvan koko: 10 x 15 cm.

Materiaali: hopeoitu

Kuinka tilaan kaiverruksen?
Tuotetekstin yläosasta löydät kommenttikentän "Oma teksti", jossa voit kertoa meille haluamasi kaiverruksen. HUOM! Halutessasi tuotteeseen pidemmän kaiverruksen (yli 15 kirjainta) lapsen nimen lisäksi esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä,  syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi pitkä kaiverrus vaihtoehto. Huomioithan, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy. Tuote on pakattu siten ettei nimi ei näy lahjan ostajalle. Nimen salaisuus säilyy loppuu saakka.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.