Uusi
  • FERTILITYSCORE spermatesti miehelle, 2kpl
  • FERTILITYSCORE spermatesti miehelle, 2kpl
Testit miehille

FERTILITYSCORE spermatesti miehelle, 2kpl

Myyty loppuun

Hinta: 34,90 3490

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

FertilitySCORE –  spermatesti miesten hedelmällisyyden arviointiin. FertilitySCORE mittaa koko siemensyöksyä, ei vain muutamaa tippaa, mikä puolestaan ​​lisää testien luotettavuutta.
FertilitySCORE –  spermatesti miesten hedelmällisyyden arviointiin

FertilityScoren luotettavuus on 93 %.

Naisten hedelmällisyystestit löydät täältä.

Lapsettomuus vaikuttaa noin 10-15 %:iin kaikista lisääntymisiässä olevista pareista. 40-50 % näistä tapauksista johtuu siittiöongelmista. FertilitySCORE antaa sinulle mahdollisuuden testata omat siittiösi nähdäksesi, onko sinulla normaali vai alhainen aktiivisuus. Normaali aktiivisuus lisää mahdollisuutta tulla raskaaksi.

FertilitySCORE on ainoa kotitesti, jolla on kliinisesti testattu kyky mitata siittiöiden liikkuvuutta (sperman motiliteettia). FertilitySCORE mittaa sekä siittiöiden määrää että niiden kykyä uida ja liikkua: FertilitySCORE-spermatesti voidaan helposti tehdä kotona, ja se mittaa liikkuvien siittiöiden pitoisuutta siittiönäytteestä. FertilitySCORE osoittaa, jos pitoisuus on alle 20 miljoonaa liikkuvaa siittiötä millilitrassa (negatiivinen testi) tai yli 20 miljoonaa liikkuvaa siittiötä millilitrassa (positiivinen). Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla mm. 70 miljoonaa siittiötä/ml, mutta jos mikään näistä (0) ei ole liikkuva, testi on negatiivinen. Syynä tähän on se, että liikkumattomat siittiöt ovat periaatteessa hyödyttömiä, jos yrität tulla raskaaksi. Liikkuvat siittiöt ovat siis munasolun hedelmöittymisen (raskauttamisen) edellytys.

FertilitySCORE mittaa koko siemensyöksyä, ei vain muutamaa tippaa, mikä puolestaan ​​lisää testien luotettavuutta.

FertilitySCORE-pakkaus sisältää: kaksi (2) täydellistä itsetestiä. Mukana käyttöohjeet.