Siittiöystävälliset liukuvoiteet CLEARBLUE

CLEARBLUE siittiöystävällinen liukuvoide 7-PACK

Varastossa

Hinta: 21,90 2190
Määrä: kpl

Tiedostot

CLEARBLUE Fertility Friendly Lubricant liukuvoide raskautta suunnitteleville. Clearblue liukuvoide suojaa siittiöitä ja auttaa siittiöitä liikkumaan siemennesteessä. Parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuutta.

Parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuutta.

Clearblue -siittiöystävällinen liukuvoide suojaa siittiöitä ja lisää liukkautta ja mukavuutta. Voiteen optimaalinen koostumus on pH -tasapainotettu ja spermaystävällinen sisältäen hyaluronaania, joka toimii sopusoinnussa kehosi kanssa. Hyaluronaani löytyy luonnostaan kehostasi ja se auttaa säilyttämään kosteutta.

In vitro -tutkimukset osoittavat, että tavalliset liukuvoiteet voivat vaikuttaa siittiöiden liikkuvuuteen, siittiöt eivät välttämättä pääse uimaan munasoluun. Clearblue Fertility Friendly Lubricant liukuvoide on suunniteltu luomaan optimaalinen ympäristö siittiöiden selviytymiselle. Sen kevyt rakenne täydentää kehossasi luonnollisesti esiintyviä kohdunkaulan nesteitä ylläpitäen siittiöiden terveyttä, selviytymistä ja liikettä.

Käyttöohje:
Helppokäyttöiset applikaattorit on esitäytetty Clearblue Fertility Friendly -liukuvoiteella. Käytä yhtä applikaattoria ennen seksiä. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä hedelmällisimpien päiviesi aikana. Aseta korkeintaan 15 minuuttia ennen seksiä.