CLEARBLUE CLEARBLUE

Raskaustesti Clearblue Digital Early Detection 1kpl

Varastossa

Hinta: 15,90 1590
Määrä: kpl

Tiedostot

Clearblue Digital Early Detection raskaustesti -  ainoa raskaustesti, joka rauhoittelee testin tekemisen ajan. Tarkka lukema jo alkuraskauden aikana ja tuo mielenrauhaa sisäänrakennetulla aikalaskurillaan, kun odotat tulosta.

Clearblue Digital Early raskaustesti - Tarkka lukema jo alkuraskauden aikana

Vaikka olisit tehnyt raskaustestin jo aiemminkin, sen tekeminen on aina erittäin tunteellinen kokemus - voit kokea ristiriitaisia ​​tunteita, jotka vaihtelevat hermostuneisuudesta odotukseen - melko stressaavaa aikaa. Minuutit, jotka kuluvat tuloksesi näkymiseen, voivat tuntua elämäsi pisimmältä ja tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt.

Clearblue DIGITAL raskaustesti älykkäällä lähtölaskentalla on ainoa raskaustesti, joka antaa sinulle tuloksen odotuksessa tukea alusta loppuun aikalaskurillaan. Tukevan ja 50 % leveämmän näytteenottokärjen, ainutlaatuisen sisäänrakennetun älykkään lähtölaskennan ja helposti luettavan digitaalisen «+» (raskaana) - tai «-» (ei raskaana) -tuloksen ansiosta voit tuntea olosi rauhalliseksi koko testinteon ajan.

Clearblue Digitaalinen ja varhainen tulos -raskaustesti on tarkka ja tuo mielenrauhaa, kun odotat tulosta. Se havaitsee raskauden yli 99 prosentin tarkkuudella siitä päivästä lähtien, jolloin kuukautisten pitäisi alkaa, mutta jos haluat tietää jo aiemmin, voit tehdä testin jopa 5 päivää ennen kuukautisten väliinjäämistä. (*Mikä tarkoittaa 4 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää.)
 

Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.