Vauvan ihonhoito SOPHIE THE GIRAFFE

Body Lotion ‐vartalovoide 150ml | Sophie la Girafe Baby

Varastossa

Hinta: 17,90
Määrä: kpl

Sophie la Girafe Baby Body Lotion on ylellinen vartaloemulsio vauvan uudelle ja pehmeälle iholle.

Sophie la Giraffe vartaloemulsio on hellävarainen, kosteuttava ja ravitseva vauvan uudelle ja pehmeälle iholle. Vartaloemulsio on täyteläinen ja se levittyy ja imeytyy vauvan iholleerityisen hyvin ja nopeasti. Emulsio pehmittää lapsen ihoa ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojaa.

Sophie la Girafe vartaloemulsio sisältää hyödyllisiä orgaanisia ainesosia jotka tekevät tästä voiteesta ihoa hemmottelevan:

  • Valkoinen tee suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä esimerkiksi UV-säteiden, saasteiden ja sähköpölyn ihosoluja rappeuttavalta vaikutukselta.
  • Jojobaöljy ja karitevoi kosteuttavat ihoa ja muodostavat iholle kosteutta säilyttävän ohuen ja hengittävän suojan.
  • Laventelivesi lievittää ja ehkäisee ihoärsytystä.

Dermatologisesti testattu. Tuote ei sisällä vahvoja eteerisiä öljyjä tai tuoksuallergeeneja. Sopii herkkäihoisille. Kaikki Sophie la Girafe Baby sarjan tuotteet sopivat vegaaneille. Ne eivät sisällä mitään eläinperisiä aineita, kuten mehiläisvahaa, maitoja tai lanoliinia.

Käyttöohje:
Aamuin ja illoin vauvan iholle suojaamaan ja pitämään pehmeyttä yllä. Levittämisen aikana painele hellästi vauvan ihoa, näin emulsio imeytyy nopeammin.

Vinkki!
Emulsiota voidaan käyttää myös raskauden aikana ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, näin ehkäisten raskausarpien syntymistä.

 

- - - -

Kylpyhetkiin suosittelemme rauhoittavaa Sophie la Girafe Baby kylpyvaahtoa.

Päivittäiseen peseytymiseen suosittelemme Sophie la Girafe Baby hius- ja vartalopesunestettä.

Vauvan ihonhoitoon ja ihon pehmeyyttä ylläpitämään suosittelemme Sophie la Girafe Baby ihoöljyä.

Vauvan kasvojen rasvaukseen suosittelemme Sophie la Girafe Baby Face Cream kasvovoidetta.

Ulkoiluvoiteena tuiskussa ja tuulessa sekä vaippavoiteena suosittelemme käyttämään Sophie la Girafe Baby Protection Cream voidetta.