Bobles - temppuilukalusteet bObles

bObles numerotorni, auttaa lasta tutustumaan numeroihin

Varastossa

Hinta: 110,90
Määrä: kpl
bObles Number Blocks numerotorni auttaa lasta opettelemaan numerot, laskemaan ja rakentamaan korkean tornin laittamalla numerot järjestykseen.
Hauskat bObles Number Blocks numeropalikat

Numerotorni auttaa lasta opettelemaan numerot, laskemaan ja rakentamaan korkean tornin laittamalla numerot järjestykseen. Hauskan opettelun rinnalla palikoista saa koottua hurjan tempyradan ja lapsi voi hypellä erikokoisten palikoiden päällä. Tämä kehittää lapsen koordinaatiota ja tasapainoa. Niitä lapsi tarvitsee arjessa ja harrastuksissa.

Mitä paketti sisältää?
Numeropalikat koostuvat 10 vaahtolohkosta (numerot 1 - 10) ja 5 pahvisesta laskenta-symbolista +, -,<, = ja 0, mikä tekee laskemisesta helppoa. Kunkin lohkon raitojen lukumäärä vastaa siihen merkittyä numeroa, joka antaa loistavan mahdollisuuden tutustua erilaisiin numeroihin hauskasti. 

Palikoiden koko: 1,4-14cm x 15cm.

Katso video bObles Number Blocksista!bObles haluaa nähdä pieniä hymynaamoja suurissa seikkailuissa, oivaltamisen iloa, vauhdin hurmaa, päättäväisen keskittyneitä ilmeitä ja kuplivaa naurua! Siitä bOblesissa on kyse!

bObles-huonekalut valmistetaan myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Hoito-ohjeita
• Ennen käyttöönottoa suihkuta bObles-kaluste kauttaaltaan märäksi. Kalusteen kasteleminen sulkee pienet huokoset pinnalta ja kaluste ei kerää pölyä.• Käytä bObles-tuotteiden puhdistamiseen neutraalia yleispesuainetta.• bObles-tuotteita voi puhdistaa kosteapyyhkimällä ja mahdollisia tahroja paikallisesti voimakkaammalla liuoksella.• bObles-tuotteita voi vesipestä esim. suihkussa harjaamalla pehmeällä harjalla.• Tussinjäljet tms. voi hioa pois hienolla hiekkapaperilla. Jälki jää tuotteen pintaan, eikä imeydy syvälle.