Toiminnalliset lelut bObles

bObles Muurahaiskarhu x 4 Sand marmori, kehittää lapsen motoriikkaa

Varastossa

Hinta: 309,50 30950
Määrä: kpl
Monikäyttöinen Muurahaiskarhu -temppuhuonekalu pieneenkin tilaan! Paketissa 4 päällekkäin pinottavaa bOblesia!
bObles Muurahaiskarhu, sävy Sand marmori 

Neljä erikokoista Muurahaiskarhua samassa paketissa!

bObleseja toivovat monet perheet lapsilleen lahjaksi - tämä onkin huikea lahjaidea ja yllätys lapsiperheisiin. Mahtava synttäri- tai joululahja. Kännykät ja pelikoneet saavat hetkeksi jäädä sivuun kun bObles leikit alkavat. bOblesit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä -kestävät vauvasta aina kouluikään asti. Nämä pysyvät muodissa pitkään.

bObles Muurahaiskarhussa yhdistyvät neljä eri temppuiluhuonekalua. Yksinkertaisesti istumalla, kävelemällä tai seisomalla Muurahaiskarhun päällä, lapsen tietoisuus omasta kehostaan lisääntyy. Neljästä osasta voi rakennella loputtomasti leikkejä erilaisista pöytäryhmistä haastaviin ratoihin, joissa lapsi voi kontata esteiden yli, ryömiä tunneleista ja kiivetä korkealle vuorelle. Muurahaiskarhu sopii erinomaisesti pieniinkin tiloihin pinottavuutensa ansiosta.

Tasapainoilu vahvistaa lapsen keskivartaloa ja nilkkoja sekä aktivoi jalkapohjan pieniä lihaksia tehokkaasti. Hyvä tasapaino on tärkeä taito monessa liikuntalajissa myöhemmin, joten leikkimällä bObleseilla lapsi saa hyviä valmiuksia myös muihin harrastuksiin!

Kuin legot - rakenna omanlainen rata ja leiki. Temppuhuonekalujen materiaali on joustavaa ja bOblesit ovat kevyitä, joten lapset jaksavat pinota ja siirrellä niitä vaivatta. bOblesien pinta ei ole lainkaan liukas, joten niillä voi temppuilla sukat jalassa tai ilman!

Kaikki bObles huonekalut valmistetaan myrkyttömästä ja helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

Koko: Korkeus 41 cm, Pituus 52 cm, Leveys 24 cm

Hoito-ohjeet:
  • Ennen käyttöönottoa suihkuta bObles -kaluste kauttaaltaan märäksi. Kasteleminen sulkee pienet huokoset pinnalta ja kaluste ei kerää pölyä
  • Käytä bObles-tuotteiden puhdistamiseen neutraalia yleispesuainetta
  • bObles-tuotteita voi puhdistaa kosteapyyhkimällä ja mahdollisia tahroja paikallisesti voimakkaammalla liuoksella
  • bObles-tuotteita voi vesipestä esim. suihkussa harjaamalla pehmeällä harjalla
  • Tussin jäljet tms. voi hioa pois hienolla hiekkapaperilla. Jälki jää tuotteen pintaan, eikä imeydy syvälle