Puuvillaharsot BIBS tutit

BIBS - luomupuuvillainen harso 70x70 2-pack, ivory

Myyty loppuun

Hinta: 22,95 2295

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.


BIBS luomupuuvillainen harsoliina on pehmeä GOTS-sertifioitu monitoimiliina, jota voidaan käyttää röyhtäilyliinana, imetyssuojana, hoitoalustan päällisenä tai ruokalappuna. Täydelliset värisävyt BIBS tuttien kaveriksi vauvan hoitoon.
Täydelliset värisävyt BIBS tuttien kaveriksi vauvan hoitoon

BIBS luomupuuvillainen harsoliina on pehmeä GOTS-sertifioitu monitoimiliina, jota voidaan käyttää röyhtäilyliinana, imetyssuojana, hoitoalustan päällisenä tai ruokalappuna. Mahdollisuudet ovat loputtomat tämän välttämättömän liinan kanssa!

Pehmeät BIBS-harsoliina on valmistettu 100 % orgaanisesta GOTS-sertifioidusta puuvillasta ja se vain pehmenee joka pesulla. GOTS-sertifikaatti on luotu takaamaan kuluttajille luonnonmukaisia tekstiilituotteita. Se on maailman johtava luomutekstiilien sertifioitijärjestelmä, joka koostuu neljästä suuresta järjestöstä: yhdysvaltalaisesta OTA:sta, saksalaisesta IVN:stä, brittiläisestä Soil Associationista ja japanislaisesta JOCA:sta. GOTS-sertifikaatin saaminen edellyttää koko tuotantoprosessin ekologisuutta aina kuidun tuottamisesta värjäämiseen ja kuljetukseen asti.

Paketti sisältää: 2kpl liinoja

Esipesty, joten se toimii ja imeyttää 100% ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien

Materiaali: 100 % luomupuuvillaa

Koko: 70x70 cm